canan6668 Selam kızlar kol kıllarınizi aliyormusunuz ben almadim hiç almayı düşünüyor gibiyim neyle alıyorsunuz alanlar
D_deniz canan6668 fotoğraflarda çok belli oluyor yaa alıyorum o yüzden. 2ayda bir ağda ile alırım bacaklar gibi çabuk uzamiyor
ertugrul509_ canan6668 lazere gittim hamilelikten sonra tekrar çıktı ama çok değil bende evde lazer yapıyorum belli bile değil cıksada
canan6668 Duyulurum agda Ile nasil dayanıyorsun kiz acımıyor mu ben hiç kullanmadım agda kullanmayı da düşünmüyorum
Duyulurum canan6668 kol acımıyor ilk aldığımda acımıştır belki ama yıllar geçti hatırlamıyorum acıyı :)
Kitsu Alıyorum. Doğumdan önce agdaydi hamilelikte cildim çok hassaslasinca tüy dökücü kreme alıştım ordan devam
canan6668 Kitsu tuy dökücü Krem Tam olarak işe yarıyor mu ben kremi genital bölge ve bacaklara kullanıyorum tam olarak hepsini dökmuyor kalanları da jilet ile alıyorum ama kolum da da hepsini dokmezse kalanlar kötü duracak Onun icin oraya jilet vurmak istemiyorum
bis_8 Kitsu hangi tüy dökücüyü kullanıyorsunuz cildim hassas ağda mahvediyor beni makine ile alıyorum oda canım çıkıyor sanki
ezgi1212 canan6668 ben jiletle alıyrum yıllardır bi sorun yaşamadım çogaltmadı yani denildiği gibi deil sıkıntı yok çok rahat
eddm canan6668 bence jilet falan vurma hem artırır hemde kalınlaştırır, çok göze batmıyorsa ne ağdaya alıştır nede kreme derim hiç alma. Ama rahatsız oluyorsan ağda en iyisi. Sen yapamam dersen kuaför veya yakınına aldır, 10 dk bile sürmüyor alması
Kitsu canan6668 marka çok önemli tüy dökücü kremde. Veet alin. Sur 5 dk bekle yıka hem tertemiz oluyor hem geç çıkıyor hem de kötü kokmuyor.
incirreceli_06 canan6668 jilet vurmayın kesinlikle agdayla alın hatta kuaforde hem bacak hem kol aldırın inanın dünya varmış diceksiniz agdanin oyle aman aman Bi acısı yok anlık bisey bide kuaforde aldırmak çok hızlı ve zamandan tasarruf oluyor
eddm ezgi1212 hormonları falan bozuksa sıkıntı çıkıyor maalesef, bilmeden yapar alırsa bizlere kızmasın sonra.
eddm ertugrul509_ evde lazer işe yarıyor mu ya sadece uyutuyor diyorlar birde uzun ömrü yokmuş galiba?
ezgi1212 eddm onu bilemiycem saglamlara söyleyim ozaman 😄 ben deneyimimi aktarıyorum isteyen yapar istemeyen yapmaz
aylaa26 canan6668 almıyorum tesettürlüyüm zaten sarısınım kol kıllarım az ve sarı gerek yok kendime ekstra ızdıraba 😂
biimiyomyardimet canan6668 bende ağdayla alıyorum. Çok sık çıkmıyor zaten ama alınınca çok hoşuma gidiyor 🤣
canan6668 biimiyomyardimet benfe işte sırf görüntü güzelliği için kendim için düşünüyorum yani tesettürlüyüm zaten kimse görmüyor disarda kolumu
eebru1234 canan6668 epilasyona gittim. Çok daha rahat 2 sene oldu biteli görünmeyecek bir şekilde tek tük çıkıyor