barlas2020 Kızlar ama belirli şehirlerde geçerliymiş ankara, antalya, bursa, elazığ, istanbul, izmir ve malatya yaziyor internette
Makarna_kulak ecem34 sadece çalışmama şartın olması gerekmiyor, sgk ya ödenmiş bi miktar sigortan olması gerekiyor ve bebeğini kreşe göndermen yani kreş şartlarını taşıması gerekiyor diye biliyorum
Ebruea Kızlar e devlete girdiğinizde,-kurumsal çocuk hizmetleri yoluyla kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi projesi - diyo ordan uygulamaya git diyorsunuz ama gerisini bilmiyorum. Ne şekilde yapılıyor ben çalışan gözüktüğü için başvuru yapamıyorum.
Bulutbey ecem34 çocuğunuzun kreşe gitmesi gerekiyor yada SGK lı bakıcı çalıştırmak gerekiyor diye biliyorum bende.
minnakkus Kizlar bu haber dogru ben basvuru yaptim ama konteynjanlar dolu oldugu icin basvuru onaylanmadi e devletten arama yerine kurumsal cocuk yazin cikiyi devlet calisan calismayan anneye veriyormus turkiye genelinde 10.500 anneye yapilck bu yardim 24 ay boyunca 100 euro verilecek.
ecem34 minnakkus çalışan anneye verilecek diyenler var acaba onlar da mı aynı başvurudan bahsediyorlar
Nyr195 Kızlar e devletten giriş yapıp forum dolduruyorsunuz .sonra sorular var şıklı cevap verip işaretledim sonra yedek kontenjan dolu yazdı😖
Fato Kızlar bildiğim kadarıyla bazı illerde var bu her yerde yok ayrıca annenin çalışıyo yani ssklı olması şart
Maryhoney 30 dkdir e devlette nerdem başvuru olur diye aradım yok bulamadim çalışmıyorum bize ekmek yok hayır çalışan anne kızmasın da zaten durumu vardır bizim daha çok ihtiyacımız var bence o kısım saçma geldi bı de kreş parası gibi diyor
Gizemabc ecem34 basta İstanbul olmaknuzere yaklasik 10 tane buyuk sehirde cocugu krese giden calisan annelere veriliyor diye biliyorum. Sgkyi arayip sormustum.
ecem34 Gizemabc ilk defa duydum bende. İnstagram da ikiz üçüz dördüz anneleri diye bi sayfa var orda gördüm
NrYlmzTsr Kac gündür açılan kaçıncı baslik 😂 hep yanlış anlaşılmalar var. Sadece çalışan anneye kres yardımı bu ücret.
Deletedmom245 Denizmelisa çocuğunuzu kreşe gönderme şartıyla alıyorsunuz 650 tlyi tani o evde dursun biri baksın ben alayım diyemiyorsunz. Bu yardjm anne çalışırken çocuğu kreşe giden annelere verilen bir ücret