kibritci_kiz Gunes_12 evet ya ilk başta çok anormal hareketler sergiledi ilgi biraz ondan kayınca tabi o da haklı ☹️ ama şu an alıştı baya onlara sıkıntı yok, bana var hahaha😂
kibritci_kiz Meri-Mel teşekkür ederiz canım benimmm 🥹🥰🥰💕 iyi ki sizi dinleyip almışım en azından hatırası oldu , yengem de yeğenimde çok beğendi çok mutlu oldular, onlar mutlu olunca ben daha çok mutlu oldum tabiki 🥰🥰
Meri-Mel kibritci_kiz Sana özelden attım bizimkinin çok iyi yaptın çok sevindim canım begenmelerind de 🌸💜
morkelebekk54 Gunes_12 kiz hemde ne şoookkkk. Kac haftaliksin hic haberim dahi yok. Ne zaman nasil ogrendin ne hissediyosun hazir miydin anlat kiz anlat😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün İnşallah 😘
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir Teşekkürler ederim canım eski nickin neydi arkadaş olarak eklemişim seni ♥️
Beyninizikullanmakucretsizdir Bu arada seni çok kınıyorum, hamile miyim postunu nasıl açmazsın teessüf ederim 😜😁
Ballilokmam11 Meri-Mel kızımı 20 haftalıkken cinsiyeti öğrenince söylemiştim 😂😂bana kalsa bunu da söylemem de artık haftaya randevu var o zaman söylerim eşimin ısrarlari sonucu 😂
Ballilokmam11 Gunes_12 hayır 😂😂ilk 2 kaybım var malesef kizim 3.gebeligim onu da 20.haftada cinsiyeti öğrenince söylemiştim 😂bunu da haftaya insallah
Gunes_12 Ballilokmam11 O zaman haklısın yani demek iyi gelmiyor ben anneme kardeşime söyledim şok oldular 🤣🤣
Gunes_12 morkelebekk54 Şuan 5 haftalık adete 4 gün kala test yaptım şüphelendim çünkü aşırı silik cikti sonra gittim kan verdim beta 11 çıktı 🤣 sonra beta takibi yaptı doktor yükseliş iyi dedi haftaya da keseyi görmeye gidecem kalp atışını duyamam heralde erken olduğu için
Gunes_12 Elvinemine Hahha diğer bebeğimiz için burdayiz yeni hamiş olduğumuz için moma da gireriz yeni annelerin postu var şaka gibi güneş 8 aylık iken açmıştım 1 yıl oldu diğer bebişi de dogururum inşallah yeni anneler postuna çıtır anne olarak giderim 🤣🤣