kibritci_kiz Gunes_12 iyi yaptın çok iyi yaptın ilk zamanlar pişmanlık duyacak olsan da ileri ki yaşlarında çok rahat edeceksin 😂
Meri-Mel kibritci_kiz Kuzum şimdi sana yazacaktım ya postlarimda beğeni var yorumun yok iyi mi diye geçirdim içimden özele geçiyordum yorumunu gördüm 🥳🌷
kibritci_kiz Meri-Mel yoğun günler geçiriyorum canım bugün bir tanecik yeğenimin doğum günüydü önceki günlerde de hazırlık falan yaptım ondan yani bi girip baktım sadece 🤭🥰
Meri-Mel hemshireanne Ahahaha işte tam aradığım yorum ve düşüncem😃😂 @Gunes_12 böyle bir anda olsun ama planlı olunca istemiuorum
Meri-Mel kibritci_kiz Yaaaaa yerim onu hadi resim at bize kız mı erkek mi nasıl bir şey hazırladınız 🤩🥳 İstersen tabi 🌸🤭
Gunes_12 kibritci_kiz Hahha bende öyle düşündüm ve dedim ki sonunu düşünen kahraman olamaz ne kadarlik oldu bebek ♥️
kibritci_kiz Meri-Mel sen istersin de atmaz mıyım 🙈 Sahilde yaptık çok güzel oldu bence çocuklar için de 🤭 3 tekerlekli bisiklet benim hediyem, onu monte etmek için 2 saat uğraştım emek verdiğim bir hediye de oldu aynı zamanda 😂😂
kibritci_kiz Gunes_12 Gunes_12 düşünen kahraman olamaz Helal sana be işte bu 😂 kızım 21 aylık oğluş 3 aylık bunlar daha iyi günlerim 😂😂😂
Meri-Mel kibritci_kiz Yaaaaa ne kadar güzel olmuşsunuz maşallah sübhanallah barekallah,harika hediye biz de çok kullanıyoruz bisikleti eline koluna emegine sağlık kesene bereket canım hala gibi halaaaa🤩🥳🌸 Peki bebislerin birbirinden tatlı olması 🤭💜☺️
kibritci_kiz Gunes_12 daha iyi aslında, biraz daha büyük olduğu için daha güzel idrak eder kardeşi olduğunu 🥰 benim ki küçük ya pek anlayamadı olayları bi baktı evde bebek var hiç yadırgamıyo da 😂
kibritci_kiz Meri-Mel teşekkür ederiz canım benimmm 🥹🥰🥰💕 iyi ki sizi dinleyip almışım en azından hatırası oldu , yengem de yeğenimde çok beğendi çok mutlu oldular, onlar mutlu olunca ben daha çok mutlu oldum tabiki 🥰🥰
kibritci_kiz Gunes_12 evet ya ilk başta çok anormal hareketler sergiledi ilgi biraz ondan kayınca tabi o da haklı ☹️ ama şu an alıştı baya onlara sıkıntı yok, bana var hahaha😂
Meri-Mel kibritci_kiz Sana özelden attım bizimkinin çok iyi yaptın çok sevindim canım begenmelerind de 🌸💜