Gunes_12 Ballilokmam11 O zaman haklısın yani demek iyi gelmiyor ben anneme kardeşime söyledim şok oldular 🤣🤣
Gunes_12 morkelebekk54 Şuan 5 haftalık adete 4 gün kala test yaptım şüphelendim çünkü aşırı silik cikti sonra gittim kan verdim beta 11 çıktı 🤣 sonra beta takibi yaptı doktor yükseliş iyi dedi haftaya da keseyi görmeye gidecem kalp atışını duyamam heralde erken olduğu için
Gunes_12 Elvinemine Hahha diğer bebeğimiz için burdayiz yeni hamiş olduğumuz için moma da gireriz yeni annelerin postu var şaka gibi güneş 8 aylık iken açmıştım 1 yıl oldu diğer bebişi de dogururum inşallah yeni anneler postuna çıtır anne olarak giderim 🤣🤣
Elvinemine Gunes_12 evet canim artik hapykidsde ve happymomda olacagim artik🥰bu gun regl olacakdim olmadim yani testim dogdu hamileyim .bin şükür 😍🥰🧿❤️🫂
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir Neyse bu da güzel 🤣 bazıları kullanmıyor beyinlerini hatırlarlar belki 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 benbikayınbabamayemekgoturupgeliyom yapacaktım 30 karakterden uzun olduğu için Naime hanım değiştiremiyorum dedi 🥴 çokta mutluydum ama demek ki nasip değilmiş 😆
Hoptirililaylalaylaylilaylom Beyninizikullanmakucretsizdir Benbikayinbbmayemkgötrpgeliom👈 Bunun gibi birşey yap kısaltarak 😁
Gunes_12 AngrBoda_ İyiyim canım haftaya kontrol var bakalım inşallah herşey yolundadır sen nasılsın ♥️
AngrBoda_ Gunes_12 Güzel haberler al inşallah gülüm 💕 Bende iyiyim😚 ilk prensesimin bugün doğum günü Rabbimden hep kızım olmasını istemiştim şükürler olsun iki tane nasip etti inşaallah onlara hayırlı anne baba oluruz keşke dedirtmeyiz🤲🏻🎀🌸