EsilaMiracAyazEren_Moms mavisss718 Uzak Şehir, Leyla, Hudutsuz Sevda, Kızılcık Şerbeti dizi olarak izlediğim.. yarışma olarak Survivor ve Aileler Yarışıyor İnternetten de son yaz , hercai ve kardeş payı seyrediyorum. En son Gaddar izledim
potter34 mavisss718 Kızılcık şerbeti, eşref rüya ve uzak şehir. Tabi ki hepsi youtube nöbet gecelerinde izliyorum😃
bianneo mavisss718 Şakir Paşa Ailesi ama canım dizim başına gelmeyen kalmadı, Bir Gece Masalı, Eşref Rüya ve tabii Uzak Şehir
mavisss718 bianneo onu bi kere izleyim dedm sevmedim yaa gelin kayınbabasıyla ilişkisi oldu felan hoşuma gitmedi
bianneo mavisss718 o konunun bir kısmı tabi diğer türlü aile bireyleri hikayeleri daha ilgi çekici dekor oyunculuklar dönem atmosferi
lAmMelodi mavisss718 Hemde ev işleri hadi gece izlerim diyorum o zamanda uykum oluyor.Birde şey duydum artık YouTubeye bölüm vermeyeceklermiş doğrumu ya🤦🏻♀️
Betelgeuse_ mavisss718 bu aralar Cosmos belgeselini izliyorum. Herkese tavsiye ederim aydinlandim resmen 👌
Birdunyabircennetannesi mavisss718 Aşkı memnu Aşk yeniden İçerde Kara para aşk Cennet mahallesi Sürekli açar izlerim Aslında izlemek değil de iş yaparken yemek yerken falan ses olsun diye açarım
[silindi] mavisss718 akşamları eşimle primedan birşeyler izliyoruz. This is us bitirdik geçen hafta şahane bir diziydi tavsiye ederim. Ben yemek yaparken iş yaparken de sürekli yaprak dökümü açık olur telefondan. Hayatımın arka planında Tekin ailesinin sesi var 😬