bendenbirtanedahayok gulayada bebek liderliğinde beslenme yöntemi çocuk kendisi yiyor ama tabi detaylı bir süreç araştırsanız daha iyi olur
minnakkofte bendenbirtanedahayok ben eline vermeden hep hasliyordum biraz ve parmak kalınlığında verin
Feslo bendenbirtanedahayok çok geçmiş olsun biz de salatalıkla aynı korkuyu yaşamıştık. ben rendeleyip vermiştim epey süre öyle şeyleri.
[silindi] bendenbirtanedahayok çok geçmiş olsun kötü bir deneyim yaşamışsınız Allah korusun tüm bebekleri 🌸
bbbllkllll bendenbirtanedahayok benımde kızımın 8 aylıkken bogazına kaçmıştı ben hemen ters çevirip sırtına vura vura çıktı bogazından elma parçası 1 tane dişi olmasına rağmen parçalayabilmişti o günden sonra ben eline elma armut ayva vermemeye başladım
bendenbirtanedahayok maybeybi ilk defa elmayı kesip verdim kabuksuz 1-2 dilim yedi sonuncusunda bir anda oldu galiba anlamadım hiç kaçmamıştı hep ya yutardı ya çıkartırdı kendi😔 bende pimpirikliyimdir hep dikkat ederim eşim varken güvenip verdim deneyelim diye ama erken galiba daha bilemedim 😔🌸
bendenbirtanedahayok maybeybi ilk defa elmayı kesip verdim kabuksuz 1-2 dilim yedi sonuncusunda bir anda oldu galiba anlamadım hiç kaçmamıştı hep ya yutardı ya çıkartırdı kendi😔 bende pimpirikliyimdir hep dikkat ederim eşim varken güvenip verdim deneyelim diye ama erken galiba daha bilemedim 😔🌸
bendenbirtanedahayok Elvinemine bende salatalık veriyordum ama büyük parça kopartıyor mesela o zaman çıkartıyorum elimle daha tam olarak parçalayamaz diye alerjik bebek olduğu için kek bisküvi tarzı şeyler veremiyorum geçen muz vermiştim yemişti internette elma armut blw için uygun yazınca vereyim dedim ama olacağı vardı heralde :(
bendenbirtanedahayok Elvinemine bende salatalık veriyordum ama büyük parça kopartıyor mesela o zaman çıkartıyorum elimle daha tam olarak parçalayamaz diye alerjik bebek olduğu için kek bisküvi tarzı şeyler veremiyorum geçen muz vermiştim yemişti internette elma armut blw için uygun yazınca vereyim dedim ama olacağı vardı heralde :(
Elvinemine bendenbirtanedahayok korkma canim bi iki aya kendisi artik geri cikarack buyukleri .benim kiz kendisi biliyor hemen cikariyor tukuruyor
egecyprus Ben de blw yapıyorum 7 aylık. Elma armut gibi şeyleri verirken buharda pişirirseniz eline verebilirsiniz yoksa tehlikeli. Muz verebilirsiniz onun da soyma şeklinin görsellerde bulabilirsiniz internette. Avokado gibi yumuşak gıdalar için uygun.
PeekaBoo_ bendenbirtanedahayok elma için evet biraz erken ya rendeleyip verin ya da biraz buharda haşlayın çok sert olmasın. Kum elması mı ne diyorlar bir cinsi var onu daha rahat yiyorlar ama yine de riske atmayın çok geçmiş olsun.
Mmeelliikkeee bendenbirtanedahayok dişleri elma için yetersiz minik doğranmış muz karpuz olur da elma daha diş ister geçmiş olsun
Elif_Naz bendenbirtanedahayok gerçekten çok geçmiş olsun Allah korumuş ben süzgeçle veriyorum meyveleri şuan 16 aylık hala süzgeçte yiyor eline yumuşak gıdalar veriyorum bence sizde bi süre süzgeçle yada cam rendeyle verin biraz daha dişi çıkınca yiyorlar zaten hem çiğnemeye alışır