MerveEcee ilongirav açıkçası ben normal muayene de bile çok panik oluyordum. Normal doğum bana uzak bir durumdu. Acaba bu denli korkusu olanlar ya da vajinusmus olanlar ne yapar
tatlicadiy MerveEcee aynı durumdayız ben sezaryen oldum peki ilk doğumu sezaryen olan 2. De sezaryen olur herhalde bunun yasağı yoktur inşallah
sana-mi-sorucam ilongirav İyi olabilir ama Buna hickimse karişamaz . Karişmamali affedersin Seyimizin derdi kimseye düşmedi öyle doğanda insan öyle doğanda insan
Dfncgdm2022 Hafsaninannesii zaten keyfıye yasak canım onemlı durumda yasak degılmıs anne ve bebek hayatını etkıleyen durumlar oldugunda ne bılıyım normal doguma musaıt olmayanlar ıcın ızın varmıs . Aslında dogru degıl ınsan kendı dogumunu kendı nasıl ıstıyorsa oyle yapmalı ıste yıne bır sey cıkardılar. Ayrıcada emın ol ozel hastaneler her turlu kılıfı bulup yınede sezeryan yapar
asrinhatasi MerveEcee pekiii benim ilk çocuk sezeryan, 2.çocuğu ssvd yaptırabilecek doktor bulabilecek miyim? Bulunduğum şehirdeki özellerde zaten ssvd doktoru yok varsa bir iki özel klinikte vardır ona da güç yetmez. Peki devletteki doktorlar bana ssvd yapabilecek mi? Bunları açıklasınlar.
mom195_ Bir kadın olarak, bir anne olarak vajinal doğumdan korkup sezeryan isteme hakkım olmalı. Keyfiyen de sezeryan isteyebilmeliyim. Bu durum neden başkalarinı ilgilendirsin ki. Gerçekten çok saçma!!
Yusufagahinannesi mom195_ en net ve doğru yorum. Bi nasıl doğrayacağımıza karışılmamıştı ülkede oda oldu artık ! Pes
Tgbhmz mom195_ Kesinlikle katılıyorum beden benim ben karar vermeyelim parası olmayan devlet hastanesinde doğum yapmaya zorlanan kadınlar korkudan kalp krizi bile geçirebilir ben planlı sezaryen oldum bir daha doğum yapsam yine sezaryenle isterim çok da kolay oldu doğumum bırakın da bari bu insanlar bunun kararını versin
3kedili2bebekli MerveEcee doğum öncesi yeterli destek verilirse doktorlar buna uygun eğitim alırsa annelere yeterli destek verilirse neden olmasın yani ama öyle sezaryen yok anneler travmali doktorlar kararsız olmaz o iş
seda_akkl MerveEcee bır insanların oralarına karışmadıkları kalmıştı, ıyıkı sezaryen doğurdum normal asla doguramazdım zaten özelde parayla degılmı parasını verdıgım taktırde kımse normal doğuma surukleyemez
MerveEcee Melodimm kesinlikle öyle ben bir sezeryan ile doğurdum ama smbu şekilde cesaret edemez düşünürdüm
myavocado Hafsaninannesii bu durumlarda zorunlu sezaryen oluyor zaten, devlet Hastanesi’nde de oluyor. Yasaklanan keyfi, isteğe bağlı sezaryen
nureeer Kızlar planlı sezeryan doğumdan bahsediyolar zaten özel bi sağlık sorunu olanlara değil yasak keyfi sezeyan olanlara ki devlet hastanelerinde bu böyleydi zaten