Nazli7 Hanımefendi ben normal doğum yaptım, zorluklarını kolaylıklarını bizzat yaşadım. Bebeğimin suyu bittiği için acil dogumhaneye alındım sezeryan olmam gerekirken beni normal doğuma zorladılar açılmam olmadığı için alttan fitil ile suni sancı verdiler akşam 9dan sabah 9a kadar 12saat boyunca aralıksız sancı çektim bağırmaktan dudaklarım patladı sancıdan sabaha kadar kustum ayrıca 2defa bayıldım tansiyonum düştü ve en önemlisi bebeğim strese girdi. Doğumdan sonra 1ay popomun üstüne oturamadım dikişlerim patladı tekrar tekrar defalarca dikiş attılar. Sezeryan doğum yapan biri beni asla anlayamaz, sezeryan yapan arkadaşlarım 2.gün ayağa kalkıp yürürken bense yataktan kalkamadım aradan 11ay geçti yaşadığım o işkenceden sonra eşimle cinsel hayatım bitti, küçük tuvaletimi tutamaz hale geldim ve benim saydıklarımı sadece normal doğum yapan kişiler bilir. şimdi tüm bunlardan sonra bana kimse gelip sezeryan daha kötü demesin hem kendim hem bebeğim ölecektik. Vajinal doğum doğum şekli değil, kadınlara yapılan en büyük işkencedir!