sassolsobe2 Rabiiul “çare gelmez ağlamaktan ayrılır mı et tırnaktan “yerine “çare gelmez ağlamaktan ayrılır mı estırlamme “ diyordum 😅
Hoptirililaylalaylaylilaylom sassolsobe2 Ay Allah’ım affetsin, yorumunuzu görünce aklıma geldi. “Çare gelmez Allat’tan” diye anlıyordum. Bu nasıl şarkı ya, kim nasıl böyle bir şey söyler ya, tövbe tövbe diye sinir oluyordum
Maviibeyazzz Küçükken şey derdim bende ; Depresyondayım unutuldum aldatıldım denizlere mayo çaldım çok yalnızım dkdjfjfkfl
malajin Manuş babanın “karanfil kokuyor” kısmını yarabbi kokuyor cigaram” diye bilip halen de iddia etmem😂😂
gulguzeli11 Rabiiul Edip Akbayram - Aldırma Gönül Dışarıda deli dalgalar, “kirpi duvarları yalar” bir de Fettah Can - Boş Bardak Başka bir şehirde karşılaşırmışız Dostça ayrılalım belki selamlaşırız Birimiz tek, “ birimiz çizme giyer “😆
Meri-Mel Mustafa sandal istersen dağlar ağlar imiş İstersen dağlar,dağlar saniyordum 34 yaşımda öğrendim 🤣😂
Hoptirililaylalaylaylilaylom Meri-Mel Hayır olamaz. Şimdi Google’a ve youtubea baktım “dağlar dağlar” yazıyor iki yerde de.
1prensesannesi__ Meri-Mel aaa sen yazmışsın bende yeni yazdım okumamıştım mesajları yeni okuyorum bende yeni öğrendim şok oldum ama bizce istersen dağlar dağlar banane öyle daha güzel herkes öyle biliyor sonuçta 🤣🤣
sassolsobe2 Meri-Mel forum adamın şarkısını hortlatacak o kesin ama ben de baktım her yerde dağlar dağlar yazıyor ayrıca dağlar hem ağlayıp hem yerinden nasıl oynayacak ki 😅😅😅😅
betulozgur Rabiiul “Ben yazdım kadere hüznü perişanı sonu gelmez yine de bitemez ümitler”miş ben onu “Ben yazdım kadere hüznü perişanı sonu gelmez yine de bi tebessüm ister” diye söylüyordum 😂😂