tamek Kızlar bebeğim 4ay 15 günlük , bir aydır saat başı uyanıyor meme emmeden uyumuyor bütün uyutma yöntemlerini ve emziği reddediyor sürekli mız mız . Sizce dördüncü ay atağı mı , bebeği dördüncü ay atağında olanlar varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim
naz2911 tamek Valla ben çok kötü durumdayım yatmıyor kalkınca sırtı yere değer değmez ağlıyor sürekli mız mız uykuya aşırı derecede direniyo 3.ayda meme reddi oldu 1 hafta sürdü şimdi yine başladı hiç bi şekilde membum edemiyoruz hanfendiyi kolik bir bebekti ama bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum ya umarım geçici bi süreçtir 🤦🏼♀️
Pembepremses24 tamek evet ve gerçekten çok zor kalkmayan bebeğim uyumaz oldu 5 dk 5 dk yatıyor kalkıyor oyun oynamıyor ağlıyor
tamek Pembepremses24 ya benimki her saat başı kalkıyor meme almadan da uyumuyor sabaha kadar meme istiyor
2kizannesi_55 Kız annesi olarak bu günler geçecek emin olun kizlar. Benim kızımda 2ay 15gunluk ama uyumuyo sadece kucakta durmak istiyor sırtı yere gelmesiyle ağlaması bı oluyo işi gücü bırakıp onunla birlikte konuşuyorum 1 çocuğu daha olup ta gurbette kimsesiz çocuk büyütmek Zor ama işleri bırakıp kendimi strese sokmuyorym
tamek 2kizannesi_55 benim ki galiba lohusalık depresyonuna dönüştü o ağlayınca artık bende ağlıyorum sürekli sese dayanamaz hale geldim :(( istemsizce oluyor napöalıyım bilmiyorum
cloudsea tamek Benimki saat başı bile kalkmıyor çünkü memede uyuyor sabaha kadar.Durup durup emiyor,bu yüzden de özellikle sabaha karşı gaz sancısı çekiyor.Bir çaresi olsa keşke
tamek cloudsea bebek ne kadarlık , Allah korusun yanlışlıkla üzerine dönseniz falan . Sallamayla uyumuyor mu
cloudsea tamek Çok zorlanarak uyutabilsem bile yerine koyduğum an uyanıyor.Uzerine dönecek durum olmuyor çünkü ben yatmiyorum, oturur pozisyonda emzirme yastığının üzerinde meme emerek uyuyo
cloudsea tamek Benim de öyle,akşam olurken özellikle gece yaşayacağım stresi düşünerek ağlıyorum.Ben de lohusa depresyonunda olduğumu düşünüyorum ama psikolojik destek almaya bile zamanim yok
tamek cloudsea destek alabileceğiniz bir yakınınız var mı ? Bu çok önemli . Emzirme yastığı ile emzirip sabaha kadar öyle mi duruyorsunuz
cloudsea tamek Annem hafta içi 4 gün bende kalıyor ama yaşı var bayaa gündüz yoruluyor zaten gece de dinlensin bari diyorum.Eşim de zaten beceremiyor uyku konusunu
cloudsea tamek 3 ay 19 günlük bebeğim ama doğduğundan beri hep uyku sorunu vardı.Gaz bitince düzelir dedik ama aynı umarım atak zamanındayızdır
123serap Bizde 3 aylık olucaz aynı durumdayız ne eksik ne fazla … ve çok gazlı bi bebek bu günler geçicek diye olan umutlarım bazen tükeniyor gerçekten sadece benim kucağımda zar zor uyursa uyuyor bırakır bırakmaz uyanıyor …
gulayyyyy 123serap benim o dönemler uyuyamadığında gece kalkar gece lambasını açar güzelce bi karın masajı yapardım bisiklet yüzüstü yatırma gazını iyice bir çıkarırdı mis gibi uyurdu sonra gazdan mı uyuyamıyor acaba
leylaaksuu benim bebeğim 4 ay 4 günlük sadece gece uykusuna geçene kadar 1 saat mızmızlanıyor sonrs uyuyo gece 4 e 5 e bazen 6 ya kadar acaba daha atağa girmedi mi girer diye korkuyorum bende Allah yardımcınız olsun
leylaaksuu tamek kucağıma alıyorum poposuna pat pattan hoşlanıyor bir de sordum sarı çiçeğe ilahisini söylüyorum onu söyleyince huzur doluyor 😂😂 geçen haftaya kadar 10 dakka da uyurdu şimdi 1 saatte uyuyor beşiğine koyuyorum desteksiz uykuya geçemedik henüz
leyligul tamek evet dalamıyor sebebini anlamıyorum ama banyo masaj sallama pışpış herşeyi deniyorum yok bu aya girdik böyle