betus2 Merhaba hanımlar bebeğim 75 günlük 3 gündür aşırı huzursuz birazı gazdan ama diğer kalan huysuzlul neden kaynaklı bilmiyorum uykuya geçmekte çok zorlanıyor dişten şüphe ediyorum. Meme reddi normal mi biri bunun hakkında beni bilgilendirebilir mi ağlamak üzereyim. Damaklar şişmiş hafif görsel paylaşamıyorum ****
defnedilej Merhabalar çok normal.aynı durumu bnde yaşadım.sessiz ve tv olmayan ortamlarda emzirin. Muhtemelen gazıda vardır.ayakta hareket halinde emiyorsa gazı vardır.bizimki iki hafta ayakta emdi şimdi gazı azaldı.oturunca reddetti hep.şimdi oturunca emiyor.
betus2 defnedilej bilmiyorum artık kafayı yicem. 70 günlük hani bitiyordu daha da arttı zirve yaptı bildiğin. Herşeyi denedim olmuyor. Nolur başka yöntemler ne olabilir
betus2 betus2 ayakta emmiyor kucağıma gelmiyor kendi yatıyor pozisyonunu bozmadan emzik gibi göğsümü koyuyorum ağzına
seherdq01 Emzirme sondasıyla deneyin, beraber duş alın , bebek uyanır uyanmaz uykulu halle emzirmeye çalışın , kriz anlarında sakinleşmesini bekleyin tekrar deneyin :)
defnedilej Hergün banyo yaptırabilirisiniz.bebek arabasında gezdirp dolaştırın gazını atar.benm kızımın gazı 2.ayda bitti sanmıştım.3. Ayda daaha da arttı pic yapdı resmen.şuan 4. Aya giriyoruz azaldı ama yinede gaz damlası veriyorum.hiç daralmayın bu günler geçiyor.havalar güzel açık hava da iyi geliyor.bebek arabasında çok uyuyorlar sokakta gezdirebilirsiniz ben de arada yapuyorum.emzik çok önemli emzik uykuya geçişi de kolaylaştırıyor.
defnedilej Nurse harvays gaz damlasını birinci aydan beri kullanıyorum.Damlasız asla olmuyor.Benm bebeğim tombik ve iştahlı isterseniz deneyebilirsiniz.Gazları varken asla uyumuyorlar.