serayayliz Bebeğim 40 günlük ciğer kebabı yiyebilir miyim bebeğimi rahatsız edeceğini söyleyenler var , sizler bana yardımcı olabilir misiniz
sancarmom serayayliz Yiyebilirsiniz bence biz 40 uçurmayı ciğercide yapmıstık ve ben ciğer yedim cok severım hamılelıgımde cok canım istemisti
sadecoffeee serayayliz ciğer bol kimyonlu yenir zaten kimyonda gazı alır abartmadan yeseniz bişey olmaz hem sizede şifa olur
myavocado serayayliz ciğer yedim lohusalıkta, bir sorun yaşamadım, zararı olduğunu duymamıştım hiç, yine de net bilgim yok. Ama gebelikte zararlı diye yememiştim, emzirme için öyle bir şey hiç duymadım.
Gul-bsr Acaba gaz yapar diye mi söylediler ama gaz olayı zaten deneme yanılma ile olur her besin her bebeğe gaz yapmaz bile zaten bence yiyebilirsiniz
serayayliz sancarmom yaa Gaziantepden selamlar o halde gerçekten öyle canımız istedi ama hersey dokanir gaz yapar derken aç kalıyoruz 🤦🏻♀️😁
ffulya serayayliz ben her şeyi yedim hiç bir şey olmadı gazlı bir bebekse her şey dokumuyor gazsız bebekse ne yersen ye ben onu anladım