merve1309 derya0712 yaaa gerçekten mi😀mervearac bu şekilde eşimle ben fotoğrafımız var mavi elbise var üzerimde profilim herkese açık 🌺
derya0712 Ballloglum bilemedim ama demir oyle hizli dusen birsey degil.Hizli yukselen bir deger de degil.En az iki ay uc ay tedaviyle yukseliyor.Sizin sorununuz dis filan olabilir mi? Bir doktordan bir tahlil daha isteyin isterseniz.Daha iyi olacak gibi
Ballloglum derya0712 3,5 yaşındayız diş olamaz. İşte üst üste iki kere hastalandı ateşlendi falan on gün önce. O zaman iyiydi iştahı son dört gündür nerdeyse hiçbir şey yemek istemiyor öksürük var burnu dolu falan. Ondan olabilir diye düşünüyorum
derya0712 Ballloglum tabi burnu doluysa o genzinde akinti yapiyor rahatsiz ediyor cocugu.Merak etmeyin zaman taniyin yavrunuza sevdigi yiyecekleri yapin insallah toparlar 💙
122322344444 @Hry-ayhn26 oceqn kullanıyordum ama değerleri düşük çıktı şuan bestiron şurup ve ferro sanol arasında kaldım
Hry-ayhn26 122322344444 Ferro senol dişlerde siyahlık yapiyo oğlumda da var aynı durum Ferro senol kullanıyorduk dişlerinde siyah lekeler oldu bıraktım ferrum şurup veriyorum sağlık ocağı doktorunun önerisi ile
Hry-ayhn26 122322344444 bu ayın 29 unda kontrol var o zaman belli olucak tadı demir kokusu var içinde
happymami 122322344444 bizim fe sürekli düşük çıkıyordu hatta o kadar düşük çıktı ki Hematolojiye gönderdi doktor, bol sebze ıspanak , kuru baklagil yeşil mercimek ve et ile geçirdik çok şükür
alisss_i 122322344444 çok kötü değil bence. Damlasını kullanıyorduk onu tükürüyordu öksürüyodu. Şurupta zorlanmıyoruz içiyor
alisss_i 122322344444 6 gündür. İlk şişe 20 gün olmadan biter herhalde. Zaten 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Tahlil vericez değerlerine tekrar bakılacak.
122322344444 @alisss_i ben ferro sanol Ocean şurup veremiyorum mecbur yarın bestironu alacam aizden ricam sonuçlar çıkınca yazarmısınız eğer dğzelme olmazsa bende boşuna kullanmaya devam etmeyeyim
D_deniz 122322344444 yani aslında bebekler uzun süre; annenin hamileliginin 6ayina kadar edindiği demiri taşırmis. Sizin de iyiymiş demiriniz sanırım. Ocean mikrofer iyidir aslında ondan devam etseniz. Şimdi ek gıda da var sizde etten demir alır aşırı yeşillik bakliyat vs bağırsağı bozabilir. Mama vermeyi düşündünüz mü hiç bı doktora sorun isterseniz sma da güzel demir oranı mesela