yagmuryigitalp Demettufan benim oğlumda 14aylik yapmior boyama kitabı aldım duvarlari çizdi kendini çizdi boyama kitabı dışında heryeri çizdi evde koltuklari falan 😂 alışirlar belki
Demettufan @Meri-Mel inşallah alışırlar ya :/ boyama yapan bebekleri gördüğümde çok hoşuma gidiyor tabi ki her bebeğin boyama yapmak hoşuna gidecek diye bir şey yok hepsinin ilgi alanları farklı kıyaslama yapmak için de söylemiyorum ama uğraşıyorum yapsın diye malesef yapmıyor
Demettufan @yagmuryigitalp haha belki öyle öyle alışır 😂 ben de boyama kitabı alıcam bakalım alıştırmaya çalışıcam olmazsa da akışına bırakıcaz artık
yagmuryigitalp Demettufan her yer boya oluor bu e bebekte tablet gibi var böle kalemi var ciziorsun ondan almayı düşünüyorum yada tahta
Demettufan @yagmuryigitalp tablet gibi olandan aldım ben onu da yapmadı tahtayı denemedim ,deneyin belki sizin oğlunuz yapar :)
Ftsyckk Demettufan benim oğlumda 21 aylık yapmıyor, eline alıp ağzına burnuna sokuyor ısırıp yemeye çalışıyor sadece, bende uğraşıyorum uğraşıyorum ama bi türlü alıştıramadım. Hiç ilgisini çekmiyor.
Fgelemet Demettufan bu arada yarın da etkinlik olucak mı depremden dolayı iptal falan olur mu kimse aramadı ama napıcaksınız
Demettufan @Fgelemet yorumunuzu geç gördüm ben aramadıkları için götürdüm iptal olursa ararlardı diye, inşallah siz de götürmüşsünüzdür