tospikannesi_ kvsrblt ben hiç dikkat etmedim mercimek çorbası dışında doğurduğumdan beri her canım çekeni yedim içtim bir problem olmadı
Bsmdg kvsrblt 6 ay asitli içecek içmedim. Sonra bi başladım durduramadım kendimi. Pişman oluyorum ama eşim içerken canım istiyor içiyorum 1 bardak
tospikannesi_ yaraliceylanim yeni doğum yaptığımda midem bulaniyordu kokusundan 2 ay feln içemedim ki iyi ki midem bulanmış çünkü kızım aşırı kolikti gazlı bir bebekti birde üstüne mercimek çorbası sevdası eklenseydi hiç iyi olamazdı zjdjxjjs🤣
yaraliceylanim tospikannesi_ valla bilmiyorum ya ben yedim ama kuru fasulye kimyon katıp yiyeyim dedim sabaha kadar çocuğum gaz cıkardı 😂😂 kuru fasulye nohut yemedim korkudan ilk zamanlar bende kola içmedim pek nadir ama şuan bağımlısı gibiyim 🥲kopamıyorum help
gokcen_ kvsrblt Günde 1-2 bardak içtim ben,yazın doğurmuştum.Hele ki Adana sıcağında soğuk kolayı ister istemez içiyor insan 😀
kbr564 kvsrblt içtim hala da içiyorum. Direkt bebeğime süt olarak gitmediği için gaz olacağını zannetmiyorum. Ağzını açık bırakınca bile şerbete dönüyor.
kbr564 kvsrblt anneden bebeğe gaz geçer olayının daha tam olarak bilimsel bir ispatı yok. Bu durum bebeklere göre değişiyor. Kimin mesela süt toleransı yok gaz yapıyor kimileri sıkıntı yaşamıyor. Gözlemlerek hayatınızın tadını çıkarın 😎
beyzzsenturkk_ kvsrblt kola kuru fasulye hepsini tükettim ama kızım gazsız bi bebekti bi dönem gaz yaşadık o kadar yediklerim hiç etkilemedi