Rabiiul bir kaç gün önce hallettim. 28 aylık kızım. LCW onlinedan 10 tane tişört, 10 tane şort, 2 tane şort etek, 5 tanede günlük giyebileceği elbise aldım. Evde 8 tişört vardı, özel günler için gezmeler için giyeceği 4-5 hediye elbisesi var. Hm’den çoklu setlerden 5er tişört takımı 5erden 10 tanede şort aldım. İçine zıbın kışın almıştım, e bebek Hellobaby bizim buradaki mağazada 7 al 5 öde kampanyası vardı hem kış için hem bu yaz için 35 adet zıbın aldım (10 ince askılı, 7 kalın askılı, 5 kısa kollu, 13 tanesi kışa uzun kollu). Vicco’dan 2 tane sandalet aldım. LCW’dan yine crocs muadili terliklerden alacağım parkta sokakta giymesi için. Hediye gelenlerden 2 çift babeti var. Özel günler için ya da bir yere misafirliğe giderken giydirmeyi düşünüyorum onları. Şimdilik benim alışveriş bu şekilde.
Yazlık şapkası var hem hasır hem kep tarzı. Heves ediyorum çanta alacağım ona ama sonraki aya sakladım bu ay harcamalarımız biraz yüksekti. Birde altın düşmüştü önceki hafta 30 gram altın yaptık nakitle. O yüzden bu aldıklarım yeter diye düşünüyorum.