tuuugc Beri_34 evvahedoğal sayfasından alın. Ben kızım için özellikle burnu genzi aktığı zamanlar da kullanıyorum çok iyi geliyor. Hatta bugün de kendi yüzüme sürdüm kırışıklıklara falan iyi geliyor diye ahahahahha
Beri_34 tuuugc şifa olsun 🥰😅 ya benım kulağım da basınç var mevsimsel alerjiden kaynaklı olabilir, kullanayım diyorum arkadaşım önerdi
amela Çorekotu yağı alerji için. Aç karna içebilirsiniz. Ayric mahnezyum alerjiye iyi geliyor aklınıza kalsın. Beslenme olarak nekadar iyi (mevsimli, yeşillikli, proteinli) okadar çabuk alerjinin ataklar azalıyor ve yok oluyor.
Yaseminsaribas Beri_34 içmiş oldum bir içeçekden kaynaklı alerji gibi kabarmıştım ve kaşıntım oluyordu birkaç kez sürdüm ve kaşıntıyı aldı kabarıklık dinmişti
tuuugc Beri_34 yok direkt kendi sayfasından alıyorum ben bir şişeyi bitirmek üzereyiz ikinciyi de aldım. Bilmiyorum bize iyi geliyor açıkçası özellikle kızım da hasta olduğun da en azından bir kaç güne toparlıyor
tuuugc bdundar kızım 17 aylık ek gıdaya geçtikten sonra aldım ben evde bulunsun diye genzi akarsa ya da burnu aktığında ya sabah aç karnına bi çay kaşığı veriyorum ya da uyumadan önce onun dışında da ara ara bir kaç haftada bir öylesine veriyorum ateşi çıktığı zaman da içiriyorum elhamdülillah bu zamana kadar ilaç kullanmadık hiç zor da kalmadıkça ateş düşürücü bile toplamda 2 kere vermişliğim var. Hatta geçen doktor ilaç yazmıştı hastaydı dedim hemen kullanmam kötü olursa kullanırım diye kullanma zaten bağışıklığı iyi hafif atlatıyor demişti doktor da