Dertlerderya48 Gaz çıkardım çişimi falan da yapıyorum ama hala sıvı beslen diyorlar gaz Sancım oluyor ve sıvı besleniyorum rahatsız oluyorum sizce normal mi katı hiçbir şey yedirmiyorlar
babymamma Dertlerderya48 evet normal canım birden katı gıdaya geçersen bağırsakların tıkanabilir birde ıkınmaman gerekiyor ya katı yersen büyük tuvalete gitmen gerekir ondan yapıyorlar mervimrk ezogelin hariç çorbalardan iç
eylulevasilan Dertlerderya48 banada 8 saat birşey yedirmediler açlıktan ölecektim birde ben çölyak hastasiyim herşeyi yiyemiyrm Allah’tan özel hastanede doğurdum gene fazla ağrılarım oldu ama ilgilendiler benimle memnun kaldım ilgilenmelerine
1kub1ra Dertlerderya48 vücudu zorlamamak için olabilir sen yine de sıvı almaya devam et bir iki güne yavaş yavaş katıya geçiş yaparsın
babymamma Dertlerderya48 bilemiyorum bende 2 gün sıvı beslendim 2. Günü akşam artık katı gıdaya geçmiştim
Dertlerderya48 babymamma sürekli sıvı midem bulandı canım ya ne yicemde süt olsun sıvı 😢 bebeğim küvezde
melmer Dertlerderya48 çok doğru bana kimse bişey demedi bir de acıbademde yaptım kabuz oldum bide onla ugraştım aman kabız olmayın mafoluraunız