firdevsdila Bebeğin bağışıklığı o kokudansana verdiği zarardan çok etkileniyor daha çabuk hasta oluyor bence biraz daha dikkat etsen daha iyi olur kim bilir belki tamamen bırakırsın yavrunun vesilesiyle
firdevsdila gizem3 on dört gün olmuş dediniz ya çok hassas sizi her emdiğinde o kokuya maruz kalacak,bağımlılık çok zor ama benimki dudak tiryakisi çok şükür bir iki ay içip dokuz ay hiç içmeme durmum oluyor sizin zordur eminim
Miracinannesi_ gizem3 3-4 saatte bir emzirdikten sonra içiyordum koku sinmesin üstüme diye de uzun kapsonlu montumu giyip heryerimi sariyordum bırakmak için çok çabaladım ama olmadı inşallah siz bırakırsınız
gizem3 Miracinannesi_ Ben de çok çabaladım fakat gerçekten olmuyor ben 1 ile sınırlandırmak istiyorum fakat okuduğuma göre internete sütü azaltır vs diyor sizce doğru mu ilk doğumum da içtiğim zaman bir şey olmamıştı ama bilemiyorum ister istemez aklım takılıyor sizin öyle bir probleminiz oldu mu ?
gizem3 firdevsdila Teşekkür ederim bu güzel düşünceniz için ama hamileliğim boyunca zar zor dayandım biran önce doğum yapmayı bekledim bu zamana kadar da kendimi çok zorladım fakat beceremedim :(
niloyaaa gizem3 bebeğiniz daha çok küçük hem hamileliğinizde de içmemişsiniz. O mis kokunuzdan mahrum etmeyin yavrucağı. Sigara ne kadar azda içseniz ister istemez etkiler çünkü
gizem3 niloyaaa Elbette biliyorum ister istemez etkiler ama hamileliğim boyunca zar zor dayandım doğumdan sonra da çabaladım ama maalesef olmayınca olmuyor bazen . Yine de teşekkür ederim
bikahveicelimmi gizem3 gunde 5 taneye kadar sorun yok demislerdi bana. Emzirmeden hemen once ve emzirdikten hemen sonra icilmemeli. Yani iki emzirme arasinda icebilirsin
gizem3 bikahveicelimmi Ben günde 1 tane ile sınırlandırmak istiyorum kendimi emzirdikten sonra 2 saat uyudukları için daha uygun olur diye düşündüm.
Miracinannesi_ gizem3 3-5 taneyle azalma olmaz da sütun tadını kokusunu değiştiriyor sagim yaptigimda bizzat kendim tattım farki gördüm o yüzden illa icecekseniz de göğsünüz boşken yani emzirdikten sonra içmeye çalışırsınız