Lalaaa kubusss var bence benim de böyle çıktı 3 gün sonra tekrar test yap sabah aç karnına ilk tubaletin de
atesnzm kubusss bu kaset test değilde erken gebelik testi alın daha net çizgi çıkıyor ama evet hamilelik görünüyor
zgrgmz kubusss ben hamile kaldiğimda ilk testım benımde böyle bellı belırsız silik çıkmıştı ve kan verınce hamilelik olduğunu ögrenmiştik çok şükür şimdi 2,5 aylık bır kızım var Sanırım sende hamilesin hayırlısı olsun inşallah.
kubusss birerkekbirkizannesii ya daha reglime de bir gün var heyecan yapıp deneyim dedim ay var mı acaba
kubusss Lalaaa aynen ya aslında öyle yapılmalıymıs ama daha reglime de bir gin var be bu saatte yaptım hiç de umudum yoktu silik çizgi oldu
kubusss Baloglumtoprak gerçekten mii bu kadar silikmiydii? bomboş değil yani bariz belli oradaki silik çizgi ama emin de olamadımm
kubusss @Mommyhann @Havva97 ayy dostlarımm vallahi heyecanlandım ne yalan söyleyim ya ill burayla paylaştım bakalımm
kubusss Yesillimon kaç gün kala yapmıştınn ya çok sukur bir kızım varda ben bu çocuk için dakka başı birlkte olmayı sevmiyorum o yuzden biran önce olsun modundayım :)))