benav_ Gündüz sağdığım süt az önce çıkardım ısıttım ama bebeğim geri uyudu 2 saat oda sıcaklığında kalsa o zaman verirsem bozulur mu
lolitam benav_ pek bilgim yok ama bozulur diye düşünüyorum bence hiç riske atma varsa yenisi ver yada sağım yap
aselkussum benav_ içeri çok sıcak değilse oda sıcaklığında 3 saat bekleyebilir icirmeden önce yine bı kokla kontrol et . Yada uykuda icir bozulmaz merak etme sağımla besliyorum bebeğimi sadece tekrar ısıtmak yasak
lilac benav_ dolaptan çıkıp ısıtılan süt çok beklemez. ben oda sıcaklığında maksimum bir saat tutuyordum. 2 saat duracaksa mutlaka kontrol edin en garanti 1 saat.
benav_ dilan2431 lolitam aselkussum Ya gaz sancısı vardı göğsümü tutmadı ondan sonra dolaptan gittim sütü ısıttım bir tekrar deneyeyim dedim göğüsümden içti uyudu 1-2 saate tekrar uyanır o zaman versem bozulur mu
aselkussum benav_ icirebilirsiniz o halde öncesinde kontrol edin sadece. Mümkün mertebe icirmeye calsyorum bende bekletmeden ama bekledgi zamanda tekrar vermeden tat koku kontrolü yapıyorum her zaman bı sknti yaşamadım
Mrs-YanakReis Buzluktan üst dolaba çıkarılan buzu öyle sanılan sütün dışarıda oda sıcaklığında 1-2 saat beklenebileceği söylenmişti ve okumuştum hastane emzirme prosedüründe afişte felan