benav_ Gündüz sağdığım süt az önce çıkardım ısıttım ama bebeğim geri uyudu 2 saat oda sıcaklığında kalsa o zaman verirsem bozulur mu
lolitam benav_ pek bilgim yok ama bozulur diye düşünüyorum bence hiç riske atma varsa yenisi ver yada sağım yap
aselkussum benav_ içeri çok sıcak değilse oda sıcaklığında 3 saat bekleyebilir icirmeden önce yine bı kokla kontrol et . Yada uykuda icir bozulmaz merak etme sağımla besliyorum bebeğimi sadece tekrar ısıtmak yasak
lilac benav_ dolaptan çıkıp ısıtılan süt çok beklemez. ben oda sıcaklığında maksimum bir saat tutuyordum. 2 saat duracaksa mutlaka kontrol edin en garanti 1 saat.
benav_ dilan2431 lolitam aselkussum Ya gaz sancısı vardı göğsümü tutmadı ondan sonra dolaptan gittim sütü ısıttım bir tekrar deneyeyim dedim göğüsümden içti uyudu 1-2 saate tekrar uyanır o zaman versem bozulur mu
aselkussum benav_ icirebilirsiniz o halde öncesinde kontrol edin sadece. Mümkün mertebe icirmeye calsyorum bende bekletmeden ama bekledgi zamanda tekrar vermeden tat koku kontrolü yapıyorum her zaman bı sknti yaşamadım
Terkento Buzluktan üst dolaba çıkarılan buzu öyle sanılan sütün dışarıda oda sıcaklığında 1-2 saat beklenebileceği söylenmişti ve okumuştum hastane emzirme prosedüründe afişte felan