damladll ona sürekli yakında büyüdüğü için memeye baybay yapacağımızı söyledim. Memeyi emzik gibi kullandığı için daha erken kes diyen de oldu ama bence iyi ki öyle yapmamışım diyorum evet emzirmek de emzik gibi olmak da bunaltıyor ama bilmiyorum beni çok etkiledi hala emzirmeyi özlüyorum ama her süreç gibi bunun da bitmesi gerekiyordu ve bitmeliydi gözüyle bakıyorum yeterince anne sütü aldığını düşünüyorum yani biz iki yaşına 5 gün kala kesmiş olduk. Şuan 6. Gün hala meme istediği oluyor ağlamalar vs ama sarılmalar konuşmalar ile atlatmaya çalışıyorum meme ile arkadaş olabilirsin ama artık emmek yok diyorum. Yakınlarımızı örnek veriyorum bak şu emiyor mu diyorum yok diyor çünkü büyüdü diyorum. bu süreçte iki defa çok az süt sağdım göğüs ucundan değil göğsün ağrıyan kısmından doğru sağdım çok az yani bir kasenin dibini anca dolduracak kadar sağdım iki günde bir. Mesela sütümün kesildiğini düşünmek bile üzüyor beni şuan ama bu mecburi bir süreç olduğu için ve kızımın iştahı çok az olduğu için iki yaş da dolduğu için kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Kızımla da her defasında konuşuyorum büyüdün artık bak sen memeye baybay yaptığın için herkes sana hediye aldı diyorum (doğum günü hediyelerini o şekilde ifade ettim) öyle böyle idare etmeye çalışıyoruz bir iki defa da süt acı olmuş dedim ama her hangi bir şey sürmedim süt artık markette ayran da markette dedim aklıma gelenler bunlar 🌸