aslymom 13 aylık diş çıkaracak ondan sanırım ama bu zamana kadar böyle gündüz meme diye tutturmadı Şuan göğsüm onun için bir oyalanma yerine döndü aç tok farketmiyor sigara gibi mola veriyor benle 🥲 20 dk da bir mem memmm diye yanıma geliyor ne yapmalıyım ?
nnoktaa aslymom bebem mememde okudum postu. 15.5 aylık oyun oynuyor gidip gelip emiyo oyununa geri dönüyor
araskusum aslymom benimki de 12-13 ayından beri oyun yaptı durmadan meme istiyor keyif yapıyo resmen 16 aylık hala devam
beriiiiil aslymom ben istediğinde veriyorum 15 aylık. Eğer çok emdiyse ve memem acıyacak gibiyse ya da yemek yememeye başladıysa vermiyorum oyalıyorum. Çok yapışıyor unutmuyor. Dışarı falan çıkarıyorum. Canları sıkıldıkça geliyorlar çünkü
aslymom nnoktaa ya benimde öyle böyle değildi hiç meme aramazdı niye birden böyle oldu ve isteyince emzirmeli miyim yoksa saatli mi emzirmeliyim Aynı oyun oynuyor bırakıyor koltuğa tırmanıyor mem mem diye geliyor 😁 şaka gibi 20 dkda 1
nnoktaa aslymom hee benim doğduğundan beri mememde hiç değişen bir şey olmadı 😂 mem derdi eskiden. Şimdi reis geliyo tshirtü kendi sıyırıyor ben konu mankeni 😂
aslymom nnoktaa benimde aynı koltuğa tırmanıyor sırf meme için yoksa popişini kaldırmaz bence 😁 geliyor açıyor kendi bir de vuruyor bana pat pat sizin vuruyor mu göğüs kafesim kırılcak vuruyor yatıyorsak tekmeliyor cinnet geçiriyor vermezsem
aslymom araskusum ben vermezsem çok ağlıyor her meme dediğinde veriyor musun 20 dkda 1 istiyor mesela dikkati dağınık değilse
nnoktaa aslymom evet göğsüme vura vuraaa çürütttün sol yanımaaa eeeyyy şarkısını söylüyorum. Sanki kapı çalıyo açılsın diye 😂
aslymom beriiiiil ya benim oğlum dışarda bile istiyor diş ağrısı mı çekiyor acaba hiç normal değil bu ay böyle oldu süt içmiyor ki emiyo sadece yani belli
beriiiiil aslymom aynen çok yüksek ihtimalle öyle bi huzursuzluğu vardır. Bir de her şeyi çok daha iyi anlıyorlar ya bağları çok kuvvetleniyor. Boşverin bu da bir süreç . İnşallah çabuk geçer