duyguluanne Merhaba hanımlar Kısmetse annemi GAP turuna göndermek istiyorum Çok istiyor görmeyi ama hangi turla gidilir en iyi zamanı ne zamandır ve turda nelere dikkat etmeliyiz yardımcı olur mu bilenler
duyguluanne Kontes0011 mayısa yetişmeyiz de Eylül okullar açılınca gelsin o zaman belki daha sakin olur
byzyldz duyguluanne ben eylül sonunda gittim tabi turla değil ama sıcaktan gerçekten geziden bir şey anlamadım ekimi felan bekleyin beklemişken şubat gibi mardindeydik tam gezilcek zamandı😂😂 sıcağa alışık bir yerde değilsiniz çok zor geliyor bir de anneniz kapalıysa daha zor
duyguluanne byzyldz öyle mi bizde sıcak yerdeyiz o yüzden sıcakta gitmek istemez bir de tansiyonu var o zaman Ekim başı olabilir
Kontes0011 byzyldz evet eylülde de sıcak oluyor ama Eylül sonu o kadar sıcak değildi gezilebilir sıcaktı
byzyldz Kontes0011 ben geçen sene gitmiştim bi de hamileliğimin ilk aylarıydı belki ondan da basmış olabilir bana 😅
Beyzaveduru Ben Eylül de gitmiştim çok sıcak değildi. Çok güzeldi hava. Ssc turla gitmiştik gayet güzel geçmişti.