kizinaasikbiranne derinsulta tam 18 aylıkken yürüdü 12 aydan 18 aya kadar sıraladı ve elimizden tutarak yürüdü
aresnako derinsulta 8.5 aylıkken 3-4 adım atmaya başladı. Tam 9.5 ta da tamamen yürüdü kendi başına odadan odaya falan
ElisaninAnnesi_ derinsulta ilk çocuğum 10 aylıkken yürüdü diğerleri yaşını doldurduktan sonra yürüdü şimdi 8 ay 23 günlük bebeğim var bakalım bu nezaman yürüyecek
Elif0636 derinsulta 10 aylıkken ayaklandı tutunarak sıralamaya başladı 11 ve 12 aylık arası tek tek adım atıp düşmeler yaşadı 13 aylıkken yürüdü🥹🥹😊😊
yohh_yavv derinsulta tam 13 aylık olduğu gün yürüdü şimdi 17 aylık maşallah tarzan gibi ordan oraya koşuyor
KLORAK derinsulta 11 aylıkken bagımsız düşmeden yürümeye başladı ama çık uzun sıraladı 8. Ayında başladı sıralamaya anca 11. Ayda yürüdü
peramomms derinsulta 10 aylık her yerden tutunup kalkıp gidiyor yürüme arkadaşını tek sürebiliyor ne zaman desteksiz yürür bilemem
Bebesiannesi tunaaamom24_ benim oğlum da öyleydi 3 yaşında şuan konuşamıyor bile doğru düzgün yaşında emeklemeye başladı
Ballikizim99 derinsulta 11 aylıkken tek elimden tutup yürürdü tek başına 13 aylıkken yürümeye başladı