uykusuzkoalaa Şimdi doktora gitsem antibiyotik verir emziremem fazla değil yanma ama başlıyor gibş hissettim
Busra986532 uykusuzkoalaa dut kurusu kaynatıp posasyla iç. Bide kuru incir zeytn yağında beklet bir kaç gün ye. Sarımsak tüket. En doğal yöntem bunlar
aptallarsizii uykusuzkoalaa idrar yolu enfeksiyonu yada böbreğinizde sıkıntı olabilir siz gidin emzirdiğinizide söyleyin ona göre ilaç verirler
Tekbenimsucumguzelolmakdemi uykusuzkoalaa günde en az 2,5 litre su iç, vajinana soğuk yoğurt sür emene kadar bekle ( bakterileri öldürüyor,kaşınmaya birebir) Kekik suyu iç iki fincan
patatess uykusuzkoalaa Ben yanma hissettiğim zaman bol bol su içiyorum. Sık idrara çıkınca temizleniyor. Ama tabi ağrı falan yoksa. Biraz yanmayla doktora gidince de su iç diyip gönderiyor. 😅 bazen tek kullanımlık toz da veriyorlar.
ygtzynp uykusuzkoalaa doktora gitmenizde fayda var emzirmeye uygun ilaç verir ama şuan anı kurtarmak için sıcak havlu ısıtıp çamaşırın içine koyun bide kekik kaynatıp için birazda olsa rahatlatır ama tam çözüm için kesinlikle doktor 🤗