kubraoktay Kızlar bebeğim kolik yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama kendi gücüm de kalmadı. Bebeğe gaz yapan yiyecekleri araştırdım tüketmemeye çalışıyorum. Gaz yapmayan yiyecekler neler? sizler neler tüketiyorsunuz? Bebeğim 2 aylık.
atabebek21 kubraoktay ya açıkçası bence , bebek kolik ise ne yersen ye gene o gazi çekiyorsun,, bebekte cekiyor..
mero_81 kubraoktay koliğin çözümü yok canım tek gaz ile alakalı birşey değil maalesef ki 4. Aya kadar genelde çekiyosun
bakkalemzigi kubraoktay dikkat ettim yine oldu tek çare masaj clinick roll on masaj kremi almıştım karnına sürüp bacakları oynatıp çıkardım nerdeyse her beslenme sonrası sonra karnına sıcsk tutsun diye kiraz çekirdeği bel kemeri taktım şuan 5 aylık eskiye göre azaldı ama maalesef bitmedi hala
kubraoktay atabebek21 doğru diyorsunuz aslında. Kesin gazlı yiyecekleri tüketmiyorum eğer yiyecek isem çok çok az yiyorum.
kubraoktay bakkalemzigi yaa o roolondan bende aldım kullandım bi süre ama çok fazla etki etmedi. Şimdilik kestim tekrar başlayacam. Umarım sizinde geçer bir an önce 🥰
eymenku Ben süt ve süt ürünlerini kestim baya fark etti kek poğaça gibi şeyleri bile yemiyorum zor biraz ama değiyor yüzde yüz geçmedi ama aradaw xok büyük fark var bebeğim iki aylık