ElisaMom_ Gokturkmom erko bebeler hep böyle sanırım bu sıralar kime sorsam çıldırmak uzereler 😂Allah yardımcın olsun bacım 😂
Gokturkmom ElisaMom_ Sağol bacım vallaha inşallah geçici bi süreçtir sabrım bitmiş gibi hissediyorum🥹🥹🥹🥹
Gokturkmom ElisaMom_ Sağol bacım vallaha inşallah geçici bi süreçtir sabrım bitmiş gibi hissediyorum🥹🥹🥹🥹
uykusuzanne__ ElisaMom_ ruh ve sinir hastalığına gideriz artık sonra 😂 Hahah demi bencede zaten aklı dengem çok yerinde değil çocuktan sonra 3 te olursa artık yatış olur🤣🤣🤣
nnoktaa uykusuzanne__ dünden beri üstümde bi saçmalık var. İş yoğun. Enerjim yok. Sabah iş için acele etmem gerekiyordu mutfakta kase kırıldı. Oğlan durmadı süpürürken. Aksilikler bi bırakmadı peşimi. Sersem gibiyim.
ElisaMom_ denizalismom kolay gelsin boş boş evdeyiz bizde hava serin yağmur yağacak gibi kaldık böyle 😰🤭
ElisaMom_ uykusuzanne__ vallaaaa sen bilirsin 😂😂hamiş tayfaya katilabilirsin biz okeyiz bekliyoruz seni😂
Feyzosumunannesi ElisaMom_ Ay burdayım, kayinvalideme kahve içmeye gittim eve geldim kızımı banyo yaptırdım uyutuyorum 😄😄 sen naptın nasılsın
ElisaMom_ Feyzosumunannesi hoşgeldiniz hoşgeldiniz 🤭afiyetcikler olsun bizde oturuyruz kızımla,feyzoşada tatlı uykulaarr😍💖🤭
uykusuzanne__ ElisaMom_ hamiş tayfaya katilabilirsin biz okeyiz bekliyoruz seni😂 Haha hayırlısı olsun ya her an olabilir her şey zaten @bisenakillisinzaten yanına arkadaş arıyor🤣🤣🤣bizi gaza getiriyor sürekli @2uykusuzprensannesi anneyle beni😅😅😅😅😅😅😅😅
2uykusuzprensannesi uykusuzanne__ Gercekte hayatta ismini 3uykusuzanne yaptı bizide bu kötü yola düşürmeye calisiyor😂 Yemezler kuzum yemezler😆 @bisenakillisinzaten 😚
uykusuzanne__ ElisaMom_ haha hayırlısı bakalım 😂ama biraz zor neden mi 🥹🥹🥹şekerim var iğne ilaç kullanıyorum yüksek derecede o yüzden biraz zor 🥲🥹
ElisaMom_ uykusuzanne__ aaağğ bu olmadı işte,bacım önce sağlığını düşün sonra mental saglini düşün en son 3. Bebişi 😰
ElisaMom_ denizalismom diş çıkartıyordu demi ondan uyanmistir kuzum,inşallah hemen cikartsin dişlerini mışıl mışıl uykuları olur çok zor çünkü
uykusuzanne__ ElisaMom_ evet canım doktor en az 3 sene olmasın demişti🥲şekerim çok yükseliyor o yüzden ilaç kullanıyorum önce sağlık sonra bebiş🥲😃