gizememre ElisaMom_ inşallah kuzum dişler zormuş ya bu kadar zorlandığım başka bir dönem hatırlamıyorum buna da şükür tabi
ElisaMom_ gizememre bilirim ya çok zor gerçekten benim kızım diş dönemi boyunca hep ishal ve pişik oluyordu dişle beraber bununlada uğraştım yani memeden kesmek bile bu kadar zorlamamisti
uykusuzanne__ ElisaMom_ maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin @ZeydsMom doğurdu bizi unuttu
ElisaMom_ uykusuzanne__ yaparız beeeeee biz anayiz herseyi yaparız,diyip doğumdan sonra huni takmam😜😂
Tatlican ElisaMom_ Biraz geç kalktım şimdi yemek koydum 4 te kanal tedavi için randevum var Sen naslsın.
Gokturkmom ElisaMom_ Vallaha kuduruk oğlumla uğraşıyorum 😂😂 bu sıra asla durmuyor sen napıyorsun nasılsın
uykusuzanne__ ElisaMom_ sonra huni takmam Haha ben taktım artık sıra sizde🤣🤣🤣bana bazen geliyolar 3 üncü çocuğu istiyorum sonra geri vazgeçiyorum 😃😃😃
Tatlican ElisaMom_ Dişim ağrıyor canm keyfi mi kaçırdı birde yemek ev işi anca yetişti Kızım gelsin çıkıcaz Ölmez sağ kalırsam en kısa zamanda sunum yaparım😆
ElisaMom_ uykusuzanne__ anam yetoo hem kız hem oğluşun var yeter ruh ve sinir hastalığına gideriz artık sonra 😂
ElisaMom_ Gokturkmom erko bebeler hep böyle sanırım bu sıralar kime sorsam çıldırmak uzereler 😂Allah yardımcın olsun bacım 😂
Cennetiminkokusu Sağlık postlarina bakıp kendi kendime yaza yaza sıkıldım araniza katılabilir miyim? 🙈 yabancılara yer var mı aranızda ben de sıkça orlaynım da 🙈
uykusuzanne__ ElisaMom_ ruh ve sinir hastalığına gideriz artık sonra 😂 Hahah demi bencede zaten aklı dengem çok yerinde değil çocuktan sonra 3 te olursa artık yatış olur🤣🤣🤣