Elfgrn Meri-Mel Oh oldu ona yazmadım ama takip etmiştim ucundan bende şok olmuştum. Aldı cevabını oturdu
Gokturkmom ElisaMom_ laf almaya çalışıyor haaalaa yaaa kajsjsjshsj bırak kız modları ve eski modları 😂😂 @Elfgrn
Elfgrn nnoktaa Deyemeyommmmmm uyarı aski alamam onlar yüzünden değmez ben temiz kalayım daha kirlenmedim 🤣🤣
Meri-Mel nnoktaa Allah dovmenizi arttırsın ay sevmenizi hanfendi kadın 😂🤣🙈 Allah’ım hsyirli eş , kavgadam muhafaza eyle 🤲🏻☺️
Gokturkmom denizalismom ben erkek doğuracak sonra yine erkek doğuracak hep erkek doğuracak lajsjahsbsbsbdbdb
Elfgrn ElisaMom_ Ay yok onları göremiyoruz. Bildirince bizim üstümüz müdahale için görüyordu onun dışında bildirmezsen göremiyor kimse, ondan yine şükür ediyorum allah bilir o bildiğimiz dışında bilmediğimiz neler dönmüştür
Elfgrn Tatlican Ay yok yok zaten kilo sorunum var kendim yapsam bir bu kadar daha olurum dediğin gibi sıcak ekmek kendini yediriyor sonra sıcak sıcak mideye oturuyor. Sonra mide ağrısıyla uğraş dur
Elfgrn denizalismom Şimdilik ama acil geri dönmem lazım imdattttttttt diyor benim içimdeki zayıflama isteği olan şey