Tubatgn ElisaMom_ Valla 78 🥲 doğumdan sonra hamile kaldığım kiloma dönmüştüm. Ama şu an panik atak ilacı kullanıyorum. Bende saçma sapan iştah açtı. Sürekli kola, tatlı ve cipsli fıstık tüketiyorum. Bıngıl bıngıl oldum 🙈
ElisaMom_ Tubatgn ayy kötü olmuş, geçmiş olsun bu arada panik atak kötü ya🦋,dert etmeyin verirsiniz eminim hırslı hissettim sizi💪🏻🤭
Gokturkmom ElisaMom_ laf almaya çalışıyor haaalaa yaaa kajsjsjshsj bırak kız modları ve eski modları 😂😂 @Elfgrn
Elfgrn ElisaMom_ Ay yok onları göremiyoruz. Bildirince bizim üstümüz müdahale için görüyordu onun dışında bildirmezsen göremiyor kimse, ondan yine şükür ediyorum allah bilir o bildiğimiz dışında bilmediğimiz neler dönmüştür
Tatlican Elfgrn Evet sıcak çok yenir hep sen yapıyorsan yapma diyecektim. Annem de kendi yapıyor Ayy çokta seviyor ama sonrada moralı bozuluyor kilo aldı diye
Elfgrn Tatlican Ay yok yok zaten kilo sorunum var kendim yapsam bir bu kadar daha olurum dediğin gibi sıcak ekmek kendini yediriyor sonra sıcak sıcak mideye oturuyor. Sonra mide ağrısıyla uğraş dur
Gokturkmom denizalismom ben erkek doğuracak sonra yine erkek doğuracak hep erkek doğuracak lajsjahsbsbsbdbdb
Elfgrn Tubatgn sen git 1.80 kusur ol sonra 78 oldum diye ağla vay anasını be ben olsam o boyda 78 e kurban olurum
Meri-Mel Feyzosumunannesi Heeee öyle dedi iğne yaptırmış kızına bişi olur mu gibi bisiler sormuş ciddi bir post,bilgim yok üstte kalsın dedim yardımcı olayım dedim kadın çocuğu bıraktı para kazanıyor musunuz dedi 😅
Elfgrn denizalismom Şimdilik ama acil geri dönmem lazım imdattttttttt diyor benim içimdeki zayıflama isteği olan şey