nnoktaa Ladyinfrance annemlere geldim pazar akşamı. Çocukla onlar ilgilenirken ben de aktif çalışıyorum. Bölünmeyeyim istiyorum 😂 artık buralardayım kuşum.
nnoktaa Ladyinfrance aşkım gel bir de bana sor yaa. Buraya kafa dağıtmak için giriyorum. Çıkarken kafam patlamış oluyor 😂😂
nnoktaa Ladyinfrance aşkım gel bir de bana sor yaa. Buraya kafa dağıtmak için giriyorum. Çıkarken kafam patlamış oluyor 😂😂
nnoktaa Gunes_12 kız benim beynim dönüyor bir de etiekt yapıyoruz ya hemen hemen her posta girip çıkıyoruz. Anaaaammnn ne dertler varmış diyorum. Ya da derdinizi seveyim diyorum 😂😂 @Ladyinfrance
Ladyinfrance nnoktaa haha bir ara bende şimşekli oluyum dedim sonra vazgeçtim zaten çok stresli bir insanım daha strese gerek yok dedim😄😄
Gunes_12 nnoktaa Bazı postlar bana gerçek gelmiyor gerçekten anlıyorum galiba artık zaten anladığım an yorum yapmıyorum 🤣🤣
nnoktaa Ladyinfrance ahahhaha bi de azar işitiyoruz bazen kullanıcılardan 😂 etiketimi niye değiştirdin. 😂
nnoktaa Gunes_12 o da var. Bi de cahil cühela soruları görünce ööööffff bunu da sormazsın be kardeşim diyorum içimden 😂