Ladyinfrance İyi akşamlar kızım var 3 ay sonra 3 yaşında olacak adetim 5 gün gecikti bizde eşimle korunuyoruz yani kondom ile ama adetim gecikmeden önce ben kuzenime kendimi hamile gibi hissediyorum demiştim sonra rüyamda ikiz bebek görmüştüm bu arada rüyalarım çıkıyor bence bir kere rüyamda hep iki erkek görüyordum komşumuzun ve kuzenimin erkek çocuğu olacağını öğrendik bir kere kız gördüm kuzenimin hamile olduğunu ve cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim kızımıda planlı gebelikti istiyorduk rüyamda test yapıp pozitif çıkıyordu öyle öğrenmiştim 😂 birde dün arkadaşım faldan anlar ona söylememiştim şüpheni sen hamilesin dedi direk şok oldum birde eşime acaba hamilemiyim test alsak korkuyorum öğrenmeye iki çocuğa nası bakıcam felam konuştuk eşimde afadersiniz dediki hamile olunca özel bölgen darlaşıyor ben anlarım dedi acaba beni güldürmek için mi ciddimi anlamadım 😂
Ay post sahibinin rüyaları çıkıyormuş rüyasında bebek vs görmüş yukarıda yazdığı yazı kocasıyla böyle bir diyoloğu geçmiş bizde postta gift ile elisamomla birlikte yazmıştık. Sonuç 5 gün sürüldüm. Orda amaç aslında birbirimizle gülmekti ama başka şekilde anlasildik. Postta çok kişi bu vajina pardon özel bölge darlasmasindan anlamasına çok takıldı