nnoktaa Cennetiminkokusu burası pembe kalpli olmanın yeri dermişim 😆😆 15000 yorum olunca pembe kalp alınabiliyor. O yüzden pembe kalpsizler de burada goygoy yapabilir 😆😆
Elfgrn ElisaMom_ Oldum çok şükür kuzum ya 5 gün görüp yazamamak çok dokundu 😂 nasıl bir duygu olduğunu anlamış oldum
ElisaMom_ Elfgrn ayy sormaa seninle konuşmak için moma gittim seni aradım bulamadım😁tubaya falan sordum orda seni 😲
Elfgrn ElisaMom_ Herkese farklı verilmiş galiba askıya alınanların bazıları 2 gün sonra yazmaya başladı. Hak etmedigimizi düşünüyorum ben ama olan oldu geçti şükür
ElisaMom_ Elfgrn Hak etmedigimizi düşünüyorum ben ama olan oldu geçti şükür Kesinlikle bende öyle düşünüyorum 🤐
Yapma Elfgrn ElisaMom_ biz hangi posttan dolayı gittik ya 🙄 ben hiçbir şey hatırlamıyorum bir girdim 7 gün uzaklaştırma diyor. Beni aydınlatır mısınız
Elfgrn ElisaMom_ 😂 ay ciddimisin orda ki ismim d ile kayıt olurken kaydırmışim düzeltmedim öyle kaldı Eldgrn olarak Bende hep oralara girdim anca pakladi😂 bende çok özlemişim
ElisaMom_ Elfgrn puhahahah valla aradım aradım bulamadım seni tubayla gizemi buldum onlarla konuştum,kendimi oralarda avutrum🤣🤣bende orda morkakayım😂
Elfgrn ElisaMom_ Tekrarı olmaz inşallah niyetiyle 😂 bir dahakine artık isimler biliniyor. Ordan devam 😁
ElisaMom_ Yapma şu kocası kadına sen hamile değilsin hamile olsan bilirim şeyin daralıyor postu vardı ya ondan gitmişiz 😬
Elfgrn Yapma ElisaMom_ https://forum.mutlubebekleriz.com/d/1996928-2-hamilelik-suphesi-esimin-dedigi/74
Yapma ElisaMom_ Allah Allah. Postu hatırladım ama yorumlara ne yazdığımı Hiç hatırlamıyorum. Peki nereden öğreniyoruz hangi postan uzaklaştırma aldığımızı🤔 baktım baktım bulamadım
Elfgrn Yapma Naime hanım etiketlemiş postun altına aski nedenini etiketleyip. Bildiri gelmedi tabi onun profiline girince gördüm bende
ElisaMom_ Elfgrn uykusuz annenin postunada baktılar mi acaba postu sabote etmek gruplasip kişilerin üzerine gitmeler vardı onlarada verildimi acaba,konuşmiyim diyorum ama 😬