ElisaMom_ Cennetiminkokusu çok çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir tez vakitte geçer canım
ElisaMom_ denizalismom napim kuzum hala annemlerdeyim ağrılarım oluyor biraz onun harici şükür iyiyim
ElisaMom_ Cennetiminkokusu rica ederim,rabbim bol şifalar versin hayırlı haberler alırsınız inşallah😍
ElisaMom_ denizalismom geçen cuma duran motordan düştüm kuzum acile gittim bebekte Bi sorun yok iyi ama ara ara böyle sancılarım oluyor birde hamile kaldigimdan belli çok sık tuvalete cikiyorum yani haddi hesabı yok
LadyGaddar uykusuzanne__ Gercekte hayatta ismini 3uykusuzanne yaptı bizide bu kötü yola düşürmeye calisiyor😂 Yemezler kuzum yemezler😆 @bisenakillisinzaten 😚
denizalismom ElisaMom_ aa çok geçmiş olsun canım . Dikkatli ol dinlen bol bol 🥰🌸🙏 kaç haftalık ? Baskı yapıyordur
ElisaMom_ denizalismom çok saol canım,19+3 olduk ama kızımda son aylarında çok şık cikarsim da bunda hamile kaldigimdan belli tuvalette yaşıyorum resmen oturuyorum çiş kalkıyorum çiş sağ yatıyorum sol yatıyorum çiş yetoo😂
ElisaMom_ denizalismom yokmuş canım tahlil verdim dün sonuclarimi almıştım doktor bişey yok temiz dedi anlamadım