Deletedmom_897 Ege_eylul Yok henüz bugün gorusme sağladılar tekrar baska bi servis arayacak sizi dediler sizn nasıl oldu .Sizin ki de hayırlı olsun inşallah
eliiifogz Ege_eylul merhaba nereden başvuru yaptınız ve çocukla beraber zor oluyor mu birde maaşları ne kadar bende part time bir iş arıyorum
suheyla92 Ege_eylul saatleri ve maasi nasil acaba bilgi verebilir misiniz? Ben magazaciyim vardiyali calisiyorum oglumdan cok uzak kaliyorum evden calismaya gecesim var ama ne kadar kazanicam kosullar neler ogrenemedim bir türlü
Ege_eylul Deletedmom_897 anladım hayırlısı olur inşallah 🌼 ben daha önce baslicaktim laptopum uygun degildi laptop aldım bu projeye dahil edildim ama 4 5 ay bekledim tabi İşe alım uzmanları görüşme yaptı daha sonra mülakata aldılar olumlu oldu
Deletedmom_897 Ege_eylul Yaaa darısı başıma 🥰Bende yeni başvuru yaptım hemen döndüler inşallah başlarken de öyle olur şimdiden kolaylıklar diliyorum size
kader539_ Ege_eylul chat birimi değil dmi ben chat için başvurmuştum hala bekliyorum bu çağrı merkezi mi sizinki ?
Ege_eylul Deletedmom_897 Deletedmom_897 teşekkür ederim inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız sizde 🌸🥰
guneslina Deletedmom_897 Nereden başvuru yapıyorsunuz ve başvuru şartları için ne istiyorlar bilgi verebilir misiniz
ymrrrr Kızlar beni de aradılar önceki aylarda ama iş tecrübem yok diye dönüş yapmadılar tecrübe mi istiyorlar
Ege_eylul ymrrrr tecrübe istemeleri projeden projeye değişiyor galiba keşke sorsaydınız arayıp tekrar