gizememre Kuzularinanasi ya bir kaç kıyafet 2-3 yıkama sonrası topaklandı garip oldu o yüzden farklı bir marka denemek istiyorum ben de hep ebebekten alıyordum
dilara6767 gizememre genelde büyük mağazalarda oluyor eğer bebeğiniz aylık falansa internet üzerinden kupon falanda oluyor hemde birsürü çeşit oluyor mağza harici
gizememre Eylulzeynep8 yaa ben genellikle ebebekten aldım ama pek memnun değilim hem istediğim incelikte bulamıyorum bulsam da bir değişik bir kaç kez yıkayınca bazıları böyle garip oldu
gizememre Alisasaf ay maalesef istanbuldayım buraya yeni geldik sayılır çevrem de öyle bir yer yok ama çok mantıklı 🥰
gizememre dilara6767 evet baktım da inceliklerini görmek istiyorum terleme sorunumuz olduğu için internetten almayacağım şimdilik teşekkür ederim
ayisit gizememre pentide bebek koleksiyonu yok 4 yaştan başlıyor hanımefendi kendinize istiyorsunuz sanmış sanırım pijamayı. LCW hm ve e Bebekten alıyorum ben de genelde.
gizememre ayisit evet baktım ben de çocuklar için var benim kızım daha 7 buçuk aylık waikikiye bakacağım teşekkür ederim ☺️
enfa gizememre lcw e bebek çok popüler de ben yenidoğan her şeyi ordan aldım hemen yıprandı renk attı pamuklandi lcw aldıklarım hala aynı