suheyla92 acemianne___ braun satinliner almistim 10 küsür sene once o zmn yeni cikmistino model hala taş gibi arada kullanirim
zeynep1601 acemianne___ Philips serileri mükemmel ötesi asla Philips’ten şaşmam bende bir maşası var tan 16 yıl oldu alalı daha hala kullanıyorum . Düzleştiricisi de aynı şekilde harika yani.
acemianne___ Hepınıze çok teşekkür ederim, tek tek cevap vermem zor olabilir 🌸 bugün yorumlarınızı dıkkatte alarak tercih yapacağım
Nurburakbyk acemianne___ senelerdir arzum kullaniyordum artık duzlestirmmemeye başlamıştı ve saçlarım aşırı kıvırcık remington aldın 2000 TL keske daha önce alsaymkstim benden sonra kullanınca kardesimde aldı ben saçlarımı duzlestirmiyomustum ki bunla saçımı duzlestirdigimi anladım diye 😂
acemianne___ Nurburakbyk hahaha değil mi elbette kalite farkı oluyor , bende philps ve remington arasında kaldım 😂 yani saçım jilet gibi olsun istiyorum
zeyy04 sdnrt tam olarak hangi model ? Benim saçlarım gür ve dalgalı tam olarak istediğim jilet gibi düz fönü verir mi 🥹😄🥰
myprincess_ acemianne___ benim ki liseden beri aynı düzleştirici 😂 aman nazar değmesin fgjffgg Braun st710 modeli Ama bozulsa remington alırım Dyson var ama istediğim düzlüğü vermiyor Braun jilett yapıyor