kimlergeldikimlergecti acemianne___ braun satin hair bi 15 yıldir kullaniyorum suan guncel fiyatini bilmiyorum ama harika duzlestiriyor
gokceege acemianne___ kesinlikle bakın önceden saç yapması çok zor geliyordu . Şuan bir yere gideceğim zaman bile acil 5 dakikada bitiyor .
maybeybi acemianne___ 2012de üniversitede remington almıştım ilk defa bu sene kablosunda temassızlık oldu götürüp yaptırdım ilk günkü gibi kullanmaya devam ediyorum 🧿😁 çokta memnunum remington alıp pişman olanı görmedim
Kitsu acemianne___ oda var bende eski modellerinden hala sağlam. Şuan elimde babyliss, fakir, remington ve Philips var. Philips daha yeni diye onu kullanıyorum
Gul-yildirim acemianne___ Sinbo airwrap aldım havalı fön ve maşa yapıyor hızlı yapıyor saçı yumuşacık yapıyor.
bikahveicelimmi acemianne___ braun bu konuda en iyisi diye dusunuyorum. Remington, babyliss ve o aprilla denen ucuz markayi kullandim😂 en az sacimi yipratan ve dogal sekli veren braun oldu. Satin hair diye geciyor sanirim
Ftsyckk acemianne___ Philips in üstüne saç düzleştiricisi tanımıyorum valla, yıllardır bu markayı kullanıyorum dysondan falan daha iyi düzleştiriyor hem düzleştirip hem maşa olarak kullanıyorum.
maygirl acemianne___ remington 15 yildir kullaniyorum seramik asiri kaliteli ipek gbi yapiyor ve hic ariza yapmadi 15 yil oldu.
suheyla92 acemianne___ braun satinliner almistim 10 küsür sene once o zmn yeni cikmistino model hala taş gibi arada kullanirim
zeynep1601 acemianne___ Philips serileri mükemmel ötesi asla Philips’ten şaşmam bende bir maşası var tan 16 yıl oldu alalı daha hala kullanıyorum . Düzleştiricisi de aynı şekilde harika yani.
acemianne___ Hepınıze çok teşekkür ederim, tek tek cevap vermem zor olabilir 🌸 bugün yorumlarınızı dıkkatte alarak tercih yapacağım