aysealb_ klomer ve femara tedavileri uyguladı doktorum çatlatma ve duphaston eklemeli. Rahim filmi çektirdim süreçte şekil bozukluğu da çıktı. Pco dışında hamile kalmam zordu.olursa da düşük ya da erken doğum olacağını söyledi doktorlar perdeli boynuzlu rahim yapım varmış. Eşimle tüp bebek tedavisi düşünmeye başladık ama doktorum öncesinde aşılama yapacağını söyledi biz de mental olarak süreçten çok yorulduk yıllık izine çıkacağım zaman kafa tatili öncesi yumurtlama zamanıma denk geldiğini fark ettim normalde düzensiz regli oluyordum. Başka bir doktora gittim kendisi olumsuz konuştu hatta femara kullansan da etki olmaz operasyon yapalım dedi son bir şans femara kullandım kendi ısrarımla.Çatlatma iğnesi piyasada yoktu yumurta takibim için beni çağırdığı gün tatilde olacağımı söyledim unutmuyorum dalga geçerek o zaman git oradada doktor vardır zaten gelme dedi para verdiğim için yumurta takibim için gene o doktora gittim tatile gideceğim yer çok ama çok küçük bir kasaba bırakın doktoru hastane yok ki kendisi bildiği halde başından attı. Bir ay sonra sırf evde önceden kalan toplu hamilelik testlerimi eritmek için kullandığımda çift çizgi gördüm.
Benim dersim kafama takmamak hayatta başka önceliklerim olduğunu bilmemdi. O ay hiç ama hiç gebelik yoktu aklımda eşimle birkaç ay ara verelim sonra deneyelim demiştik ben kendi kendime sırf yumurtlama zamanıma denk geliyor diye femarayı ısrar ettim ki eşim ve doktorum dahi o ay kimse destek olmadı. Sonuç 39 haftayı aşan gebelik yaşadım başka sebeplerle sezaryen oldum şimdi bebeğim 50 günlük babasının kucağında uyuyor . Benim bir çeşit mucizem oldu.çok uzun olmuş k bakmayın .