gokce21 merhaba geçmediyse doğal bi öneri isterseniz deneyin annem isi benim sütüö ile karıştırıp sürdü tencere semaver yakarız ya ıdun ateşimde tencere kararur is olur o isi kzaıdı sütümü kttım biraz sürdüm sabah öğlen akşam her yıkama sonrası ama annem her segerşnde yıkama diyordu iyice kalsın dye ılık su ile yıkayın birde direk çeşmenin önğnde ben hep öyke yaptım ama nnem tam karışımı farklıydı tencere isi mazı meşe ağacının mazısını toz haline getirdi çok az fiske tuz tencere isi kazıdı anne sütü ile ıslattım sürdüm soyulmultu kızım da ilk bir kaç dakika biraz ağladı sonra sakinledi bi gece sürdüm mazı oldupu için kabuk kabuk yapılıp kaldı kaka yapsada yıkamadım kabasını aldım nrmli bez ile tekrar sürdüm ve bir gece sadece sonra ki gğnler yapışan karılım da yıkadıkça döküldü hiç bir kremin geçirmeidğini bu karışımı bir defa geçirmişti çok eski bir tarif ama sizin mlzemelri bulmanız zor böyke ama is varsa o da çok çok etkili sadece isi kazıyın anne sütü koyun sürün yıkayın kaka yapınca bu arada geçemeyen pişkte enfeksiyon bakmıltı doktor ve çıkmılyı idararda o yapıyormuş bizde çok geçmiş olsun