Gokturkmom Elfelf475 bebeğim 4aylık kişiden kişiye göre değişen bi durum olabilir ama ben sağım yaptığımda geliyordu sütüm.Sütün artmasını en iyi bebek sağlar bol bol emzirmek kesin çözüm olsa da emmediği zamanlar sağımla sütünü arttırabilir 🙏🏻💛
ekk07 Gokturkmom Evet sağımı da deniyorum sürekli birkaç gün öncesinde aslında 20 30 ml süt gelmişti bir göğsümden ama iki gündür hiç gelmiyor sağımla
Elfelf475 Gokturkmom o bazı insanlarda maalesef öyle olmuyor benim de ikinci bebeğim ama çevremde kimse mama kullanmadığı için süreçleri iyi analiz ettim. Aslında onlar da şanslı sütle sağmakla uğraşmıyor ama bilmeyen biri olunca da böyle sütü bitti sanıyor 🙃
sibel24 ekk07 aynen öyle ben de rezene içiyorum Maltalı içeçekşer var üç gündür onu deniyorum doktorumun önerisiyle solgar ve bestlak kullanıyorum yinede aynı
ekk07 Elfelf475 Çok teşekkür ederim detaylı açıklamanız için 🌸 İlk çocuk olunca her şey büyük bir bilinmeyen oluyor süreç içerisinde 😂
Elfelf475 ekk07 evet maalesef çevredekiler de ekstra geriyor nedense yeni anneleri süt konusunda. Süt genel olarak stres üzüntü gibi şeylerde gider. Siz suyunuzu için temiz beslenin bir şey olmaz 🌸
ekk07 egemmmmmmm Diyetisyenşm yulaf, hurma, marul ve protein içeren besinlerin sütü çok attırdığını söylüyor. Bir de kapuska yemeği 😂 Ancak kapuska biraz gaz yapabiliyor
ekk07 Gokturkmom hayır kullanmadım hiç emin olamadım sütüm mü azalıyor normal bir süreç mi o yüzden buraya sormak istedim tecrübeli annelere 😂
Gokturkmom ekk07 Kullandığım çayın bence çok faydası oluyor deneyebilirsiniz isterseniz birazdan fotoğraf olarak yükleyeceğim buraya
Gokturkmom ekk07 bazı günler azaldığını hissedersem hemen içiyorum çok faydasını görüyorum 💛rica ederim umarım etki eder sizde de
cansuyamann ekk07 bizde emerken kilo alımı iyidi çişi azdı mama veriyorum kilo alımı azaldı ama çişi dolu dolu 4-5 bez olmaya başladı niye az kilo alıyor anlamadım 3 aylık
Gokturkmom Elfelf475 Süt bitmiyor🥹ten tene temas bebeğin emmesi uyumak dinlenmek bile çok çok etkili süt üretiminde 🤭
arasbek Gokturkmom sizin bebeğiniz kaç aylık ? 7 aylık kızım var emiyor ikiisni sağdımda toplamda 90-120 arası çıkıyor gece güzel emiyor ama gündüz aktif emmiyor sürekli etrafı izliyor ve çişli bezimiz azaldı bu aylarda 3 bez yeterli mi acaba
xbmiray Elfelf475 benimki daha erken terbiye oldu galiba 2 aylık olmadık henüz 1 aylıkken oldu herhalde niye erken oldu😕
Elfelf475 xbmiray herkesin aynı olacak diye bir şey yok ki hatta keşke benimki de erken olsa her an süt akacak korkusu ile dışarı çıkmak bile zor oluyor 🤦🏻♀️
cansuyamann ekk07 3 kilo doğmuştu şuan 6 kilo bu ay az alsa bile ayda 1 kilo almış gibi varsaydı ve bir şey demedi