hifainci sude22naz bende bu konudan muzdaribim mastitli olanı sürekli sağdım yumuşadı ama şimdi diğeri kızarık ve çok sert. Ayrıca göğüslerim ve karnıma doğru kırmızı kırmızı kabarcıklar çıkmış yeni.
hifainci Acaba bu duruma hangi poliklinik bakıyor. Kadın doğum doktorum önemsemedi ilaç vermedi çok kötü oldu.
hifainci hifainci acaba bulaşıcı mı alerjimi diye korkudan emzirmek istemiyorum çünkü vücuda yayılıyor
Karanirem hifainci ilaç kullanıyorsanız yan etki olabilir buna genel cerrahlar bakıyor veya memeden randevu almanız lazım ama genelde genel cerrahlar bakıyo ben muayenemide ameliyatımıda genel cerraha oldum
Karanirem kkaraa ben doğumun ertesi günü mastit oldum 40 gün boyunca hergün ağlayıp kafayı yedim ve antibiyotik damardan aldım en son acilde şırıngayla çektiler geçmedi kültür testi yaptırdım antibiyotiğe dirençli çıktığı için ameliyat oldum malesef
Karanirem kkaraa şimdi çok iyiyim emzirmiyorum 16 aylık olduk mama veriyorum ama resmen travma geçirdim 😀
Karanirem hifainci crp 55 ile ameliyat oldum 44 çok yüksek normalde 1 ile 5 arasında olması gerekli sizin 44 başka doktora gitmenizi öneriyorum saçmalamış
kkaraa Karanirem inanırım ben 5 gün neler çektim sizin durumunuzu düşünemiyorum Allah bir daha yaşatmasın