Lalexx Yüksek ihtimal ile dolandırıcıdır, bu günlerde çok duyuyorum bu tarz çeteleri. Arayan kişiye arabuluculuk sicil numarasını sorun, arabulucu ise illa ki avukattır da, uzlaşmacı olsa avukatlik dışı meslekler de yaoabiliyor ama her arabulucu aynı zamanda avukat olmak zorunda. Avukat olarak ad soyadını, hangi baroya kaydı olduğunu ve baro sicil numarasını mutlaka alın. Sonra Türkiye barolar Birliği sitesine girip baro levhasından avukatı sorgulayın gerçekten öyle bir avukat varsa kaydı çıkar, bazen sahiden avukatların adını kullanarak da yapabiliyorlar, barolar birliğinden sorgulayinca eger o avukat çıkarsa illa ki telefonu da vardır, arayıp bu olayı sorun. Bu şekilde neyin ne olduğunu net olarak öğrenirsiniz ve içiniz rahat eder. Çünkü henüz açılan bir dava yoksa ve gerçekten dedikleri gibi arabuluculuk sürecinde ise, e devlettez UYAP vatandas portalda gözükmez. çok küçük bir ihtimal ama gerçek olması çünkü arabuluculuk usulü böyle arayıp, pazarlık yaparak yürütülmez, mutlaka yüzyüze görüşme yapılıyor. Siz yine de sağlama almak için bu şekilde teğit edebilirsiniz.👌🏻 Avukat olduğum halde bana da geçmiş aylarda bu şekilde bir SMS geldi, sms’te de bir avukatın adını kullanmışlar, hemen avukatı bulup arayarak olayı sordum, haberi yoktu, beni dolandırmaya çalıştıkları gibi o meslektaşın ismini kullanarak bir sürü insanı kandırmışlarz şikayetçi olacaktı.