merryve Bebeğim 5 aylık atopik dermatit egzema var yüzü kolları vücudu. Bioderma la roche kullandım, hametan ve kortizonlu kremler bi faydasını göremedim sizin bebeğinizde varmı yardımcı olabilirmisiniz?
momfanti merryve var evet. Kortizonlu kremle söndürüp bol nemlendirmeden baska care yok. Tek cozum zamanla gecmesi. Hepimize Allah sabir versin
Mery103 merryve kızımda vardı bebekken kortizonlu 2-3 güm kullanıp bepanthol Sensidaily kullandım sürekli sürdüm her fırsatta sürdüm onun sayesinde geçti çok şükür ve şampuan kullanmadım bıttım sabunu ile yıkadım
ozturksibel merryve alerji doktoruna gidin karışım krem yazıyor iki kere sürünce geçiriyor zaten sonrada nemlendirici sürmeye devam emziriyorsanız kuruyemiş çikolata paketli gıdalar çilek narenciye azdırıyor egzamayı yemiceksiniz
alyadmr077 momfanti Kortizonlu krem ağır krem drgilmi sürekli kullanılması doğru mu ki??Benim bebeğimde de var atopik dermatit doktor iki krem yazmıştı biri kortizonlu diğeri normal kortizonluyu sadece 1 hafta kullanmam gerektiğini söyledi ve 1 hafta sonra bırakmam gerektiğini söyledi normal kremi devam edebilirsin dedi
merryve Mery103 sabunu nerde bulabilirim acaba 5 aylık bebek için uygun mu faydasını gördüyseniz denemek isterim
merryve ozturksibel Ankara’da değilim. Emzirmiyorum Sma optipro yiyor şuan acaba mamadan kaynaklanır mı alerjik bir durum olabilir mi?
Mery103 merryve evet hala kullanırım nerde bulabilirsiniz bilmiyorum ama sabun satan yerler de bulabilirsiniz
-RabiAhsen- Kızımında yüzü isiliğe benzer kızarık özellikle yanakları böyle bir şey mi bilmiyorum 3 aylık
haticeaslannn Benimde bebeğimde var mustela sletopia ıntense kıllanıyorum gğnde iki kez sürülebiliyor. Kuruyor sonrada bepantol sensiderm ile bol bol nemlemdiriyorum hem kaiıntısınıda alıyor
ataege41 merryve Oğlum bu şekilde 2.5 aydır şuan 5 aylık çok doktor gezdim çok nemlendiriciler kortizonlu kremler fayda etmedi En son alerji uzmanına gittim egzama tabanlı mantarmış kortizonlu beraber mantar ilacı kullandım laroshe lipikar baume nemlendirici 2 gün oldu geçmek üzere
merryve ataege41 bizim yanaklar bu kadar değil hatta gecmeye döndü sizin çok ilerlemiş görsel ekleyemedim göstermek isterdim yoksa kolunun eklem yerinde var onu geciremiyorum. Çok fazla krem kullandık karaciğer enzimi 75 çıktı onlar etkiler mi acaba testi
Mrs-YanakReis ataege41 şuan nasıl annesi? ah yavrum nasıl olmuş nasıl kaşınmış canı acımıştır ya kıyamam hiç keşke en başta alerji doktoruna götürseydiniz çocuk doktorları bazen anlamıyorlar
lidya1 ataege41 benim bebeğimde aynı şekilde oldu hiç bir krem iyi gelmedi en son doktor önerisiyle mustela stelatopia+ ve mustela şampuan kulanmaya başladım ve yok denecek kadar azaldı.
alparslan14subat merryve benim oğlumda olmuştu çok küçükken boynunda paramparça idi yengem aile hekimi benim travazol al sür demişti onun sayesinde iyileşmişti sonrasıda bepanthol sensiderm egzama ve kaşıntı için onunla devam etmiştik çünkü diğeri çok uzun süre kullanılamıyor içeriğinden dolayı kortizonlu krem paramparça idi boynu oğlumun 5 gün kullanmıştım ilk günde faydasını görmüştüm hemen travazol kremin
merryve Mrs-YanakReis dün doktora kötürdüm alerji testi yaptı enzimleri 75 çıktı. İnek sütü alerjisi olabilir dedi özel raporlu mamalardan verdi ama çocuk kusuyor mamayı yanakları falan kremle baya geçti ve kızarıklık dısında süt alerjisi belirtisi yok acaba olmayabilir mi
ataege41 alyadmr077 çok ilerleyen geçmeyen egzamalarda 6 haftaya kadar kullanım oluyor bunlar düşük kortizonlar dedi alerji uzmanı . Siz kendi kafanıza göre kullanmayın diye 10 günle sınırlıyoruz dedi
Mrs-YanakReis merryve süt değilse belki başka bir şeydir alerji mamalarının tadı çok kötü kusması normal vanilya şurubu doğal olanı ile tatlandırabilirsiniz belki daha kolay içer benimki içmemişti her çocuk aynı olmayabiliyor siz takibini yapın ne yediğinizde çoğalıyor
ataege41 merryve hiç bilmiyorum bizim kan değerlerimiz güzel çıktı kanda ve deride alerjide çıkmadı . Ama egzama geçmedikçe kaşıdıkça mantara çeviriyormuş o yüzden kortizon ve nemlendirici geçirmiyormuş mantar kremi kullanmadan