Cokbilenana [silindi] cok ciddiyim nöbetten gelirdim kızım hiç uyumazdı ben de içerdim emzirirdim. İkimiz de uyurduk sonra bi uyanırdım oh dunyalar benim olmuşşşş😍
12_yil_sonra Annesininpogacayanagi pışpışlı süpürge sesi kullanıyorum çünkü borazan gibi sesim var 😂😂
Erencinarinannesi Annesininpogacayanagi bebek uyutucu indir orda eee eee sesi var onu aç bende pış pış demekten mahvoldum onu indirdim kurtuldum bazen oradan dandini açıyorum bazen pış pış
Cokbilenana benim ki hemen emmez ki bır yarım saati buldu dizimde salla kaldır bıraz oyna sonra salla sonra meme 🤦♀️annelik ne zor ya
Annesininpogacayanagi Ozgull bende bazen aglamamak için zor tutuyorum sıkıyorum kendimi eşime patlıyorum elimde kalcak bi gün zavallı
SenaBetul Annesininpogacayanagi ayy ben ilk aylar ağlıyordum uyuturken daha kötüydü sabah 6 dan önce uyumazdı artık uykusuzluktan ağlardım
Annesininpogacayanagi Cokbilenana gece uykusunda problem yok sabah 7 ye kadar uyuyoruz ama gece uykusuna gecmesi sıkıntı!!
Ayseduman Annesininpogacayanagi canım sen bebişinle yatakta biraz oynaa sonra gazı varsa gazını yapsın emziiirr sonra uyutmaya çalış 8 9 10 gibi uyusunn Bir iki saat uyur o zmn gecelerideee
Zeynepazram Annesininpogacayanagi aynı durumdaydık brnde söyle cözüm buldum beraber yatıyoruz zaten tv telefom bırakıyorum yatarak emziriyorum kesinliklr konusmak dokunmak öpmek yok 1 saat emiyo uyurken bile sonra pek uyanmıyo arada emmeye kalkıyo bazen hic kalkmadıgıda oluyo
Cokbilenana Ben de içtim. şimdi 13 aylık oglumla oynuyoruz formda geziyoruz. sonra meme sonra uyku inşallah💪 herif te elinde telefon instagram da geziyo sonra Facebook sonra whatsap 😅
Annesininpogacayanagi Cokbilenana gece uykusunda sıkıntı yok canım sabaha kdar uyuyo. Ona şükrediyorum Allahtan gece uyuyo. Gece uykusuna gecmesi problem
Cokbilenana Annesininpogacayanagi maşallah sen şanslısın. Gece uyanıyor benımkı ıkı kez. Sabah da altı yedi gibi ayakta.
SenaBetul Benimde 1 saattir ayağımda fönle uykuya dalıp kapatıyorum ondan sonra biraz daha sallayıp yatağa yoksa asla dalipta uyuyayım demez hele gündüz hiç uyumaz akşama kadar bakisiyoruz oda oda geziyoruz 😁 artık bacaklarım o kadar acıyor ki
Izzyboymother Annesininpogacayanagi eee sesinizi ses kaydina alin. Telefonunuzun tekrar et butonunada basın sürekli başa sarip.kendi kendine soyleyecektir yormayin kendinizi.
Annesininpogacayanagi Izzyboymother Anaaaaa çok mantıklı. Kafama tükürim neden benim aklıma gelmedi acaba🙄 tşkler kesnlıkle yapcam
tossikannesi Annesininpogacayanagi al bedende o kadar beşiği hunharca sallıyorum ayakta sallamaktan kurtuldum derken buna düştüm bide 😐 napacaksam