hicpismandegilim kirmizisortli Geçmiş olsun bir kaşık balı bir bardak sıcak suya katın,yarım limon bol zencefil karıştırıp için rahatlatıyor azıcık
1babyannesi kirmizisortli öküsürük için de doğal şuruplar var bitkisel eczane ve aktarda onlardan alın 2 güne azaltıyor ben o şekilde toparlamıştım
Beyninizikullanmakucretsizdir kirmizisortli eşime de yaptım anneme de faydasını görmüşlerdi umarım sen de faydasını görürsün 🙂
1babyannesi kirmizisortli rica ederim emiyorsa korkmayın onların bağışıklığı bize göre daha güçlü oluyor birde biz doğurduğumuz için yavruları virüsler bile ortak oluyor vitaminler gibi aynı hücreyi taşıyoruz 🥲🙂
miniminisevgilimm kirmizisortli taze zencefil çayı içine biraz bal koyun gerçekten çok çok iyi geliyor bir de doğal öksürük şurubu bar eczanede geçen ay kullanmıştım o da çok iyi geliyor
beriiiiil kirmizisortli evet emzirirken kullanılabilen antibiyotikler var ben de emziriyorum bebeğim 15.5 aylık tabi bayağı büyüdü o yüzden çoğu ilacı veriyorlar
kirmizisortli Beyninizikullanmakucretsizdir ayy içtikçe içim rahatlıyor artık hep bundan yapıcam tavsiyen için sağol ya 🥲🥲😍
kirmizisortli Beyninizikullanmakucretsizdir  İçiyorum canım dilerim iyi gelir 🥲