kirmizisortli Kızlar çok hastayım anam anam ciğerlerim çıkacak sanki öksürmekten dilerim kızım kapmaz kv oğluma kaptırma dedi ama şimdi kaptırmayı düşünüyorum o öyle dedi diye o bir yana dua edin 🤲📿🥲 mevsim değişikliği galiba ne yapsam öksürük geçer tavsiye
aybarstonunannesi kirmizisortli hava makineniz var mı onu kullanın ilacını koyup çok işe yarıyor 5 dakika aralıklarla 3 kere yapın baya rahatlatıyor
mondecaidensecmeler kirmizisortli limonlu ballı su iç,ıhlamur çok iyi geliyor, bol bol c vitamini Rabbim şifa versin grip olanlar atlatamiyor geçen seneden beri çok gecmis olsun
hicpismandegilim kirmizisortli Geçmiş olsun bir kaşık balı bir bardak sıcak suya katın,yarım limon bol zencefil karıştırıp için rahatlatıyor azıcık
Beyninizikullanmakucretsizdir Nane limonun içine az karabiber koy öksürüğe çok iyi geliyor. Bu şekilde anneanneme yapmıştım 2-3 günde öksürüğü geçmişti 🥰 bal koymayı unutma o da çok iyi oluyor.
kirmizisortli Beyninizikullanmakucretsizdir  İçiyorum canım dilerim iyi gelir 🥲
Beyninizikullanmakucretsizdir kirmizisortli eşime de yaptım anneme de faydasını görmüşlerdi umarım sen de faydasını görürsün 🙂
zeynep2205 Dut pekmezi varsa içine zeytinyağı karıştırıp üç öğün şurup gibi için bir kaç günde kesildiğini fark edeceksiniz